AMD pristato antrąjį "Black Edition" procesorių

Visi besidomintys procesorių rinkos naujovėmis žino, kad "AMD" visai neseniai anonsavo savo High End klasės produktą – "Athlon 64 X2 6400+ Black Edition", kuris turetų išlikti galingiausiu iki "Phenom" pasirodymo parduotuvių lentynose. Tačiau AMD nepamiršta ir šiek tiek silpnesnio, ne į entuziastus orientuoto 5000+ procesoriaus ir šiandien pristatė būsimąją šio produkto "Black Edition" variacija.

Naujoji "Black Edition" variacija, lyginant su paprastu 5000+ lustu galės pasigirti turinti tik vieną pranašumą – keičiamą taktinio dažnio daugiklį, kas vartotojams leis pagal asmeninius norus susikonfigūruoti norimą procesoriaus spartos lygį. Kitos specifikacijos liks visiškai tokios pačios – 2.6 GHz taktinis dažnis, 2 x 1 MB antorjo lygmens atmintinė, bei 65 vatų energijos poreikis.

Pridėta ne itin unikali savybė ne itin brangiai ir kainuoja: 5000+ Black Edition kainuos 140 JAV dolerius, kai tuo tarpu įprastinė versija – 125 JAV dolerius. Taigi primokėti papildomus 15 dolerių už minimaliai tobulesnę 5000+ lusto variaciją – spręsti jums.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.