AMD spalio 8 d. kerta Athlon X2 kainas

„Advanced Micro Devices“ informavo savo partnerius apie ateinančio pirmadienio, spalio 8 d., dviejų branduolių „AMD Athlon 64 X2“ lustų kainų mažinimą. Šis atpiginimas leis antrai didžiausiai x86 tipo mikroprocesorių gamintojai stabilizuotis ir išlaikyti pozicijas prieš atostogų periodą.

“Mes pradėjome naują metų ketvirtį ir ruošiamės didžiausią pelną duodančiam metų laikui, ir todėl kainos kris būtent nuo spalio 8 d., savaitės pradžios. Tai bus puiki proga klientams atsinaujinti savo sistemas nauju dviejų branduolių procesoriumi. „AMD Athlon X2“ 5000+, 5200+, 5600+, 6000+ ir 6400+ – visi šie lustai turės naujas kainas,” – teigiama „AMD“ pranešime siųstame partneriams, sako AMDZone tinklapis.

Tikslios aukštesnės klasės „AMD“ dviejų branduolių procesorių kainos dar nėra žinomos, bet faktas, kad kompanija savo našiausią lustą parduoda už 251 JAV dolerius, nurodo kad kainų mažinimas nebus itin reikšmingas, tačiau vis tik paveiks tiek „AMD Athlon 64 X2“ procesorių, tiek pagrindinių plokščių naudojančių „AMD“ lustų rinkinius kainas.

Labai panašu į tai, kad pastebėję sumažėjusias „Athlon X2“ kainas vartojai padidins mikroprocesorių ir motininių plokščių pardavimų skaičius. Ši kampanija yra nusitaikiusi į vidutinės klasės rinką, nes aukštos klasės mėgėjai ir entuziastai laukia „AMD Phenom“ mikroprocesorių pasirodymo vėlai 2007-iais/anksti 2008-iais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.