Creative pristato naujas I-Trigue 3000/3000i kolonėles

Viena didesnių įrangos skaitmeninių pramogų įrenginių kūrėja „Creative“ rinkai pristato kolonėlių sistemą “I-Trigue 3000”. Naujos kolonėlės išsiskiria nedideliu dydžiu bei paprastai įrengiama žemų dažnių kompaktiška garso kolonėle, kurią galima statyti ne tik po stalu, bet ir ant jo.

Klausantis muzikos ar žaidžiant kompiuterinius žaidimus „I-Trigue 3000“ boso skambesiui aiškių bei gerai subalansuotų aukštų ir vidutinių tonų pridės kompaktiškos kolonėlės su „NeoTitanium“ mikrogarsiakalbiais.

„Daugelis vartotojų pageidauja naudoti žemų dažnių sistemą, tačiau galiausiai nebūna patenkinti tuo, kad ji įrengiama ant grindų“, – sako „Creative“ garso sistemų ir ausinių prekės ženklo vadovas Europoje Džonas Keibekas (John Keybeck). Jo teigimu, naujoji sistema pateikia sprendimą, kuris dydžiu pritaikytas staliniam kompiuteriui ir pasižymi puikiu skambesiu.

Speciali sistemos versija, žinoma kaip „I-Trigue 3000i“, buvo sukurta ir iPod‘ų savininkams. Joje taip pat yra iPod prijungimo lizdas, jungiantis grotuvą su kolonėlėmis, bei belaidis nuotolinio valdymo pultas. Naujosios kolonėlės gali būti sujungiamos ir su staliniu kompiuteriu, ir su iPod grotuvu, tokiu būdu suteikiant galimybę pasirinkti, iš kurio įrenginio klausytis muzikos.

Galime pastebėti, kad „I-Trigue turi novatorišką dizainą. Šio stilingo kolonėlių komplekto žemų dažnių kolonėlė turi 8,89 cm garsiakalbį, kuris „Creative“ teigimu suteikia stiprų ir švarų žemų dažnių skambesį. Be kita ko, komplekte rasime ir nuotolinio valdymo pultelį greitam reguliavimui su pagrindinėmis funkcijomis.

Kalbant apie patobulintą „i“ versiją reikia paminėti iPod prijungimo lizdą, kuris krauna iPod grotuvus ir turi „Av Out“, „Aux In“ ir „USB“ jungtį išorinių įrenginių prijungimui.

Ši garso sistema Lietuvoje turėtų pasirodyti spalio mėnesį ir kainuoti maždaug 275 litus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.