ASUS anonsavo Spider platformą, problemos ties „Quad CF“

Asus šiandien pristatė naują derinį, į kurį įeina naujosios pagrindinės bei vaizdo plokštės iš AMD. Pagrindinė pagaminta 790FX lusto pagrindu, o vaizdo plokštės yra naujosios ATI Radeon HD3800 serijos, tai jums duos naują patyrimą ties DirectX 10 žaidimais.

Iš esmės Asus pristatė taip išgirtą Spider platformą, kurią leis pati. Tai visas komplektas į, kurį, beje, bus statomas ir naujasis AMD Phenom procesorius. Naujoji M3A32-VP Deluxe/WiFi-AP pagrindinė ir EAH3850 ar 3870 vaizdo kortą leis pajusti ką sugeba naujausios AMD technologijos, be viso ko palaikomas ir „Quad CrossFire“ rėžimas (keturios vaizdo plokštės vienu metu).

Atrodo, kad keturių vaizdo plokščių tandemas turėtų mušti rekordus, tačiau to reikės palaukti. Situacija tokia, kad oficialios tvarkyklės, pagal esamus pranešimus, pasirodys tik sausį. Gali būti, kad AMD visgi nepavyks tapti galingiausia sistemą pagaminusia kompanija, nes iki to laiko tikimasi pamatyti trijų SLI pagrindu sujungtų GeForce 8800 vaizdo plokščių.

„Kombinuotos naujos technologijos iš AMD ir mūsų inžinierių patirtis leidžia pateiktą produktą su dideliu potencialu entuziastams. Viskas sukurta, kad būtų lengva pakeisti bei integruoti naujausias technologijas. Tai nauda mūsų vartotojams, nes jie galės lengvai varijuoti ties kuo geresnėmis techninėmis charakteristikomis ir jas atnaujinti,“, – sako Timothy Linas, Asus produktų vadybos direktorius.

Aišku tik tiek, kad produktas pasirodys kitą savaitę JAV, ar taip bus ir Europoje nėra aišku.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.