ASUS pristato daugiau Eee variantų

 

ASUS ir toliau plečia savo populiarių Eee PC 4G ir 4G Surf kompiuterių komandą. 900 gramus testveriantis itin mažas nešiojamasis kompiuteris turi 512MB DDR2 operatyviosios atminties, 4GB standųjį diską be judančių dalių (SSD), 7 colių 800×480 ekraną bei 900MHz ULV Celeron mikroprocesorių. Šis kompiuteriukas Lietuvoje kainuoja 1099 litus.

4G ir 4G Surf sulauks dar raumeningesnio broliuko, kuris tuo pačiu bus ir brangesnis. Naujausiasis Eee PC 8G pirkėjams suteiks galimybę naudotis 8GB SSD disku, bei 1GB DDR2 atmintimi.

Naujasis 8G modelis kainuos apie 500 JAV dolerių ir bus parduotuvėse jau gruodžio pabaigoje. ASUS suteikia galimybę pasirinkti iš perlo balto arba galaktikos juodos spalvų. Įdomu kaip rinką priims tokios kainos Eee PC. Nors ir 499 JAV dolerių kaina yra žymiai mažesnė nei šimtus dolerių daugiau kainuojančių pigiausių 12" nešiojamųjų ir UMPC, tačiau 399 doleriai būtų tikrai malonesnė kaina.

Kita naujiena apie Eee PC yra Mobile O1 pateiktos nuotraukos, kur matome būsimą žalią modelį. Kitaip nei perlo baltos arba galaktikos juoda, visas nešiojamasis nėra vienos spalvos. Tik LCD dangtis yra žalios, o visa kita Eee dalis yra baltos spalvos. Be žalios, dar matysime ir „dangaus“ mėlynos bei rožinės pasirinkimus jau 2008-iais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.