ASUS pristato pagrindines plokštes su X48 lustų rinkiniu

Pagrindinių plokščių ir kitų kompiuterių komponentų gamintojas Asus vakar pristatė naujausiu Intel X48 lustų rinkiniu paremtas pagrindines plokštes. P5E3 Premium WiFi-AP@n bei Rampage Formula – dvi aukštos kokybės pagrindinės plokštės, skirtos kompiuterių entuziastams.

Abi plokštės turi Asus EPU technologiją, padedančią taupyti energiją. P5E3 Premium WiFi-AP@n pasižymi ir Express Gate technologija, leidžiančia net neužkrovus savo pagrindinės operacinės sistemos naršyti po internetą, tikrintis elektroninį paštą ar bendrauti su draugais Skype pagalba (apie šią technologiją daugiau rasite čia). Dėl prie plokštės pridedamo WiFi modulio, prie jos galima prijungti dvi bevielio tinklo antenas.

Rampage Formula – spartinimo entuziastams skirta pagrindinė plokštė iš ROG serijos. Kaip ir P5E3 Premium ji palaiko EPU technologiją ir turi ROG serijos plokštėms būdingą masyvią varinę lustų rinkinio bei procesoriaus įtampos valdymo modulių aušinimo sistemą.

Abi plokštės palaiko naujausius Intel 45 nm procesorius turinčius iki 1600 MHz FSB dažnį bei DDR3 tipo atmintį. Taip pat plokštėse rasime ir dvi gigabitines LAN jungtis, šešis SATA2 lizdus su RAID masyvo sujungimo funkciją (P5E3 Premium WiFi-AP@n dar ir du papildomus eSATA lizdus) bei 8 kanalų garso posistemius. Naujieji gaminiai iš Asus palaiko DDR3 tipo atmintį ir ATI Crossfire technologiją.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.