Asus Eee PC su Windows 7

Ir iš tiesų, pasidomėję Ispanijoje, Barselonos mieste vykstančia GSM World Congress konferencija pavyko sužinoti, kad Asus vėlgi pristatė naujos serijos, jau kultiniais tapusius, Eee PC modelius, kurie savotiškai sudomino. Šie nešiojamieji, tiksliau Eee PC 1003HA ir Eee PC T91, pasirodė šioje parodoje, nes naudos 3,5G technologijos mobilųjį ryšį.

Tiesa, tai tikrai nėra viskas. 10 colių mažylis 1003HA turėjo net tik 160GB talpos kietąjį diską, 2GB RAM, tačiau ir keletą įdomių savybių – tai vis dar lėtai plintantį WiMax ryšio modulį bei Wi-Fi bevielio ryšio technologiją. Beje, šiame internetiniame nešiojamajame darbavosi Windows 7 operacinė sistema, kaip ir T91! Deja, tačiau neaišku, koks leidimas ten veikė, o galbūt specialiai paruošta versija internetiniams nešiojamiesiems, apie kurią esame užsiminę ankščiau? Pasakyta tiek tiek, kad tai išankstinė Beta versija.

Beje, Asus Eee 1003HA bus galima įsigyti tik per mobiliojo ryšio tiekėjus, kas nelabai žavi. Tačiau visiems tiems, kurie norės mažo internetinio nešiojamojo, kompanija pristatys jau minėtą PC T91. Šis kompiuteris yra planšetinio (angl. tablet) tipo, jo LED ekranas vos 8,9 colio, o jis svers tik 2 svarus bei galės veikti su Windows 7 operacine sistema. Nešiojamasis pasižymės Intel Z520 Atom procesoriumi, integruotu TV imtuvu ir net GPS palydovine navigacija. Apie kainas ir pasirodymo datas nepranešama.

1 Komentaras

  1. Crembo parašė:

    Vis dėlto galėjot paverst svarus į kilogramus… 😐

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.