Asus Eee PC žudikai artėja

Po neįtikėtinos Asus UMPC kompiuterio Eee PC sėkmės daugelis rinkos gigantų taip pat suskubo išleisti savo modelius. Daugelis jų save vadina Eee žudikais bei žada, kad gali įveikti esamą lyderį, tačiau daugelis pripažįsta, kad daugiausiai žadantis klonas yra MSI kuriamas nešiojamasis kompiuteris MSI Wind.

Computex parodoje buvo pareikštą, kad naujasis MSI Wind U100 turės 10 colių ekraną, 2,5 colio HDD, normalaus dydžio klaviatūrą bei su Windows XP operacine sistema kainuos mažiau nei 500 JAV dolerių. Tai puikios žinios MSI, nes konkurentų Asus Eee PC 1000H yra šiek tiek brangesnis.

MSI jau dabar įdėjo į JAV interneto parduotuvę MSI Wind kompiuterius, o ten skelbiama, kad visi užsisakę šiuos kompiuterius juos turėtų gauti birželio 27 dieną. Abu kompiuteriai kainuos tiek pat – 480 JAV dolerius. Iš esmės, tai du identiški modeliai, tik U100-W3M yra baltas, o U100-B3M – juodas.

Čia išvysime visų pamėgtą 1,6 GHz Intel Atom procesorių, 1 GB DDR2 darbinę atmintį, 80 GB kietąjį diską, WiFi, atminties kortelių skaitytuvą, 1,3 megapikselio interneto kamerą ir trejų celių bateriją. Nešiojamasis AK svers tik 1 kilogramą, o toks svoris jam leis būti šiek tiek lengvesniam nei konkurentui iš Asus Eee PC 1000H.

Tiesa, MSI nėra vieninteliai tie, kurie nori nugvelbti šlovės spindulius nuo Eee PC. Tai bandys padaryti Acer, Dell ir VIA, kurių UMPC jau pakeliui, o HP, tuo tarpu, savo Eee žudiką jau išleido.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.