Bluetooth laisvų rankų įranga iš BlueAnt

JAV mobiliųjų telefonų bevielių laisvų rankų, automobilinių bei kitų ryšio priedų gamintoja BlueAnt paskelbė apie naują savo laisvų rankų įrangos komplektą. Jis vadinsis trumpai ir aiškiai – V1, bei vartotojams pasiūlys itin pažangią balso valdymo technologiją bei unikalų pačio įrenginio dizainą.

BlueAnt V1 turės integruotą, Sensory Inc. kompanijos sukurtą, BluGenie balso valdymo sąsają, kuri vartotojams leis ne tik savo mobilųjį telefoną valdyti balso komandomis, bet ir sulaukti atsakymo, kurį generuos įdiegtas balso sintezatorius. Balso komandos yra pagrindinis V1 valdymo įrankis, kuris suteikia dar daugiau patogumo, kadangi pasinaudodami savo balsu mes galime ne tik atsakyti į skambutį, sujungti ausines su mobiliuoju telefonu, bet netgi patikrinti jo baterijos būklę – ją praneš ankščiau minėtas balso sintezatorius.


Iliustracijoje matote būsimo įrenginio, autentišką 3D modelį. V1 saugiai patupdytas įkroviklyje su „Flip-Out“ tipo adapteriu automobiliams

Pati Bluetooth ausinė yra juodos spalvos, ergonomiško ir subtilaus dizaino, kuriame aptakios formos suderinamos su ribotu mygtukų kiekiu (jų iš viso yra 2) ir ypač mažu pačio įrenginio dydžiu. Ausinės gabaritai yra itin „patogiai riboti“ na, o jų skaitinės vertės sieka 41mm x 17.5mm x 11.2mm. Sveria ši „mažylis“ tik 11 gramų, tad naudojant visą dieną ausies neturėtų paskausti.

Į šią, laisvų rankų įrangos komplektaciją, įeina taip pat mažus matmenis turintis ir patogus įkroviklis, „flip-out“ tipo adapteris, kurio pagalba įkroviklis elektros energiją „siurbs“ iš automobilio akumuliatoriaus. Žinoma yra galimybė ausinę pakrauti naudojantis kompiuteriu, per mini-USB prievadą.


Iliustracijoje pavaizduota ausinė ir jos įkroviklis su mini-USB prievadu

Pasak gamintojo, pilnai įkrautas BlueAnt V1 turėtų „atlaikyti“ 6 valandas nepertraukiamo pokalbio. Pasirodymo data ir kaina kol kas nežinoma, tačiau galima drąsiai teigti, kad įrenginys nepasirodys Europos rinkoje. Tačiau išeitis visad yra – šį komplektą, be didesnių sunkumų, galės įsigyti visi turintys internetą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.