Circuit City mažina LG BH200 kombinuoto HD DVD/Blu-Ray grotuvo kainą?

Pastaruoju metu naujosios kartos optinių diskų rinkoje, aiškiai vykdoma jų grotuvų kainų mažinimo politika. Visai neseniai tie patys "Circuit City" – gerai žinomas JAV IT&T, bei buitinės technikos parduotuvių tinklas, sumažino "Toshibos" HD DVD diskų grotuvo "HD-A2" kainą iki 198 JAV dolerių, kas pirkėjams sukelė didelią nuostabą na, o dabar griebtasi ir hibridinio, "LG" kompanijos gaminio "BH200".

Tiesa, Blu-Ray formatą palaikančių kompanijų aljansas tauškia, kad ruošia HD DVD formatui atkirtį. Tiesa, jis turbūt daugiau susijęs, nes su kainų mažinimu, bet su išskirtiniais filmais. Neseniai rašėme ir apie tai, kad "Transformeriai" pasirodę tik HD DVD formatu padėjo "Toshiba" kurtam standartui priartėti prie Blu-Ray, kuris pastaruoju metu tik "bėgo". Čia situacija kitokia – Kam "Cicruit City" mažino "BH200" grotuvo gebančio skaityti abu formatus kainą? Tai kolkas sunku pasakyti.

Suprantama būtų, jei šis grotuvas palaikytų bent vieną pusę, tačiau jis puikuojasi abejais formatais. Kaip dabar rašoma "Cicruit City" svetainėje, grotuvo kaina sumažinta iki 800 JAV dolerių. Tai yra pigiau 100 JAV dolerių, o kai kur šis grotuvas pigesnis nei 200 JAV dolerių, tai yra kai kuriose parduotuvėse jis kainuoja 900 JAV dolerių, kitose net 1000 JAV dolerių.

Tiesa, pasigirdo pranešimų, kad tai gali būti tiesiog įsivėlusi klaida. Šiuo metu yra laukiamas, pačio prekybos giganto oficialus pranešimas ir tikimasi, kad abu formatus palaikantys grotuvai pradės pigti ir juos galėsime įsigyti už patrauklią kainą, bei mėgautis abiejų "stovyklų" teikiamais malonumais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.