Dar vienas Nano priešas – Sansa Fuze

SanDisk, viena didesnių laikmenų gamintojų, pristatė naują MP3 grotuvą. Sansa Fuze yra jaunesnis ir tuo pačiu mažesnis Sansa View brolis, o tai daugumai žmonių – didelis privalumas.

Sansa Fuze turės 2, 4 arba 8 GB integruotos atminties, tačiau, kaip ir ankščiau pasirodę Sansa nešiojamieji grotuvai, pavyzdžiui  View, turės galimybę talpą praplėsti microSD kortele. Grotuvas palaiko ir microSDHC standartą, todėl maksimaliai atmintį galėsime praplėsti net 32 GB, vos tik tokios kortelės pasirodys pardavime.

Šis įrenginys palaikys MP3, WMA, secure WMA, WAV, Audible audio knygų ir Overdrive failų formatus. Jis taip pat gali rodyti JPEG nuotraukas bei MPEG-4 video failus savo 1,9 colio dydžio spalvotame LCD. Kaip ir daugelis kitų įrengiunių, Fuze turi integruotą FM imtuvą, tačiau tikėtina, kad europiečiams tai bus prieinama už papildomą kainą. Sandisk tikina, kad įrenginys galės groti muziką maždaug vieną parą – 24 h arba penkias valandas rodyti vaizdą.


 Visa Fuze šeimynėlė

Fuze komplektacijoje rasime USB 2.0 kabelį ir ausines. Šis MP3 grotuvas yra suderinamas su visomis populiariausiomis operacinėmis sistemomis – Windows XP, Vista, MacOS ir Linux. Storis siekia 7.6mm, tačiau iPod nano šiuo aspektu jį lenkia 1.1 mm. Svoris dar nėra žinomas, tačiau galime būti tikri, kad jo aukštis sieks 78.7 mm, o plotis 48.3 mm.

Fuze bus juodos, mėlynos, sidabrinės, raudonos ir rožinės spalvų, tačiau 2 GB versija teturės juodą, o 8 GB – tik sidabrinę spalvas. Naujajame Žemyne, JAV ir Kanadoje, grotuvas turėtų pasirodyti jau kitą mėnesį. 2 GB modelio kaina sieks 79, 4 GB varianto 100, o 8 GB – 130 JAV dolerių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.