Daugiau informacijos apie Sony PSP Skype

Kompanija Sony, nešiojamojo žaidimų kompiuterio PlayStation Portable kūrėjai, paskelbė, kad greitu laiku jie leis į PlayStation Portable (toliau PSP) įsidiegti visiškai veikiančią Skype programą, kuri naudojasi VoIP technologiją. Šis pranešimas buvo paskelbtas praeitą savaitę.

Pasak Japonų naujienų portalo Nikkei Net, Skype visiškai su PSP turėtų pradėti veikti jau nuo šio mėnesio. Manoma, kad Skype pradės veikti nuo tos akimirkos, kai bus atnaujinta PSP programinė įranga. Taip pat atskleista viena iš ypatybių – PSP Slim turėtojai negalės pasinaudoti visomis šios internetinių pokalbių programos privalumais ir funkcijomis. Visi noritys turės parsisiųsti Skype programą bei įsigyti specialių mikrofoną, kad būtų galima susišnekėti. Nemokai su programine įranga bus galima skambinti į AK bei į kitą PSP žaidimų kompiuterį.

Kaip ir įprastų PSP savininkai, taip ir PSP Slim vartotojai galis prisijungti savuoju numeriu, tačiau tai, kaip praneša Nikkei, kainuos apie 20 JAV dolerių už tris mėnesius. Daugiau informacijos apie paslaugą ir visą veikimo procesą tikimasi sulaukti per 2008 CES parodą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.