Dell atsisako anglies naudojamos energijos gamyboje

„Dell“ visai neseniai paskelbė apie siekius būti pirmuoju lyderiu kompiuterių gaminimo sektoriuje, kuris mažins anglies naudojimą pasauliniuose procesuose, toliau besirūpindama globalinių problemų sprendimo būdais.

Anglies naudojimas labai įtakoja šiltnamio efektą sukeliančių dujų (GHG)išmetimą į aplinką, todėl „Dell“ nusprendė keisti savo gamybos būdus ir žymiai sumažinti išmetamų dujų kiekį. Atlikdama šį žingsnį kompanija įsipareigoja sukurti agresyvią strategiją, kurioje pagrindiniai veiksniai būtų efektyvus energijos panaudojimas, maksimaliai padidinti atsinaujinančių žaliavų pirkimai bei dabartinės įtakos žemei subalansavimas.

„Dell“ pažadai trinti anglį iš savo žaliavų sąrašo visų pirma paveiks elektros, kaitinimo bei šaldymo emisijas. Kompanija taip pat siekia mažinti taršos rodiklius, kuriuos didina verslo klientų kelionės.

Pabrėždama savo, kaip „žalios“ kompanijos vardą, „Dell“ ruošiasi investuoti į atsinaujinančios energijos gaminimą, pavyzdžiui vėjas, kur įmanoma ir ekomiškai įmanoma.

„Dell“ dabar dirba su specialistais, kad užtikrintų sėkmingą strategiją, kuri padės išsilaikyti investicijoms skirtoms įvairiems projektams, bei juos prižiūrėti ir tobulinti. Projektų gyvumas ir populiarumas bus pastoviai vertinami, todėl „Dell“ nereikėtų bijoti dėl nereikalingų išlaidų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.