Dviejų ventiliatorių Thermaltake BygTyp VP

Thermaltake, kurios BigTyp 120 VX aušintuvas sulaukė didelio pasisekimo, anonsavo jam labai artimą aukštos klasės aušintuvą BigTyp VP, taip pat skirtą procesoriams. Šis produktas turi vario pagrindą, šešis 6 milimetrų heatpipe vamzdelius ir didelį bloką sudarytą iš 142 aliuminio plokštelių. Įdomiausio šio gaminio savybė – komplektuojamas ne vienas, tačiau du 120 mm ventiliatoriai. Pagrindinis, kaip ir įprasta, aušina įkaitusias aliuminio plokšteles, o kitas gali aušinti tiek vaizdo plokštės, tiek operatyviosios atminties zonas.

Pirma kartą šis Thermaltake gaminys buvo nufotografuotas  CeBIT parodoje. Jau matytas papildomas ventiliatorius gali būti montuojamas dviem būdais ir laikiklio pakalba laikomas nuo 0 iki 45 laipsnių kampu. 120 mm „propeleriai“ gali dirbti nuo 1300 iki 2000 aps./min greičiu, o jų skleidžiamas triukšmas atitinkamai sieks 16 ir 24dBA. Kompanija teigia, kad jie gali suktis net 30000 valandų, o viso produkto svoris siekia 822 gramus.

Šis įdomus aušintuvas yra suderinamas su Intel LGA775 ir AMD AM2/AM2+ sistemomis. Kad ir kaip būtų gaila, tokių įrenginių Lietuvoje dažniausiai nesulaukiame, tačiau kitose šalyse jis pasirodys jau netrukus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.