GTA IV išvysime jau balandžio 29 dieną

Kompanija Rockstar suskubo pranešti gerą žinią visiems Grand Theft Auto žaidimų serijos fanams – najausia šios serijos dalis pasirodys balandžio 29 dieną. Produktas pasirodys būtent šią dieną visame pasaulyje, o jį galės įsigyti visi Xbox 360 ir PlayStation 3 žaidimų kompiuterių turėtojai.

Rockstar North studija, kuri ir kuria GTA serijos dalis, pranešė, kad Grand Theft Auto IV yra praktiškai baigtas, teliko keli niuansai, kuriuos sutvarkius žaidimas pasirodys rinkoje. Optimistiškai kalbėjo ir vienas iš Rockstar vadovų Sam Houser: „Mes buvome visada įkvėpti GTA serijos, taigi tikime, kad ir naujoji dalis bus žingsis į priekį. Mes ypač sužavėti tuo, kad galime jums pristatyti GTA IV žaidimą. Tikimės, kad GTA IV taps nauju kokybės etalonu visoje pramogų industrijoje. Mes suėmėme save į rankas ir dirbome iš visų jėgų.”

Net neabejojama tuo, kad GTA IV taps hitu ir padidins Xbox 360 ir PlayStation 3 žaidimų kompiuterių pardavimus. Čia Xbox turi persvarą – Microsoft yra sutarusi su Rockstar, kad "X360" konsolinės versijos turėtojai galės atsisiųsti papildomas misijas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.