Gandai: Sony Ericsson Xperia X2

Besidomintys mobiliosiomis technologijomis ir telekomunikacijomis asmenys tikriausiai žino Windows Mobile platformos pagrindu veikiantį, Sony Ericsson bendrovės, kiek daugiau kaip prieš pusmetį pasirodžiusį išmanųjį telefoną Xperia X1. Daugelis apžvalgininkų bei eilinių vartotojų telefoną įvertino kaip gana vykusį SE „blyną“ šioje rinkoje, o štai internete jau pradėjo sklisti ir gandai apie būsimąjį serijos įpėdinį – X2 modelį.

Sony Ericsson produktų fanų tinklapis Fanklub.se prieš beveik savaitę paskelbė keletą nutekėjusių naujojo įrenginio fotografijų remdamiesi anoniminiais šaltiniais. Kiek jos tikros pasakyti sunku, kadangi oficialiai gamintojas apie būsimą produktą nepranešė jokios informacijos.

Jei tikėsime pateiktomis nuotraukomis ir papildoma informacija, naujasis Xperia šeimos narys turėtų nustelbti savo vyresnįjį broliuką keletu aspektų. Telefonas turės didesnį, 3,5 colių įstrižainės ekraną (X1 – 3 colių) ir šį kart OLED technologijos pagrindu veikiantį lietimui jautrų ekraną, kuris gebės atvaizduoti WVGA raišką (480 x 800 taškų).

Kaip teigia šaltiniai telefonas taip pat turės daugiau kaip du kartus didesnės, kalbant tiksliau 8,1 megapikselių, raiškos kamerą su LED blykste ir integruotą GPS imtuvą. Prietaisas taip pat turi 3,5 mm audio išvesties lizdą ir veikia Microsoft Windows Mobile 6,5 platformos pagrindu. Ji taip pat sparčiau suksis dėka didesnio dažnio centrinio procesoriaus.

Pažvelgus į nuotraukas matome, kad kiek sumažės ištraukiama pilno dydžio QWERTY klaviatūra ir korpuso gabaritinės linijos taip pat ir

Šiek tiek įdėmiau paanalizavus žinomas ir tariamai tikras būsimo produkto specifikacijas kyla abejonė ar skaičiai nėra pernelyg išpūsti. Viską parodys tik laikas, tad su nekantrumu laukiama oficialios informacijos.


9 Komentarai

  1. linaaslt parašė:

    Nu man X2 kazkaip netaip gerai atrodo kaip turimas X1, sitas kazkoks blynas…

  2. suck4it parašė:

    Nu jo is isvaizdos panasus i x1 kinieciu versija..

  3. complexxL9 parašė:

    jo gan toks baisokas 🙂 o kokia x1 kaina?

  4. -NRJ- parašė:

    nera gandas jog bus x2 🙂 tai jau aisku 🙂
    o kas liecia x1 – jau galima gauti uz 900-1100 nauja visai 🙂

  5. complexxL9 parašė:

    man cia nepatinka \"galima gauti\"
    salone kokia kaina?

  6. -NRJ- parašė:

    salone tai kaina zinoma ne tokia 🙂 kas turi rysiu tai visko galima gauti. sakykim pats pries 4 menesius isigyjau SE c902 uz 500lt su pilnuteliu komplektu nauja ir nenaudota. tik be garantijos jokios 🙂 iki siol naudoju ir viskas tvarkoi ir as skeptiskai ziurejau imdamas atrode nesaugu, bet tiesiog yra oficialus keliai i lentynas pardaveju ir yra neoficilaus keliai. vienas is mobiliuju telefonu pardaveju Lietuvoje tik tokius ir veza (neskelbsiu gal nenoredamas pakenkti jiems, kas zino tas zino). pamenu kai tik pasirode n95 8gb ir kainavo sociai. tai jau tada po pirmo menesio ji buvo galima gauti nauja nuliova su viskuom visu 500-600 litu pigiau.

    o seip jeigu taip idomu kiek salone tai vat http://www.bite.lt/lt/mobile/phones/sony_ericsson/xperia/

    2299LT

    o cia galiu kaip pvz parodyti viena is vietu kur pigeliau tik cia aisku iki tokios kainos niekas nenuleis kaip sakiau
    http://www.mobiliejitelefonai.com/

  7. marazinas parašė:

    Nepasakyčiau, kad tavo nuorodoj jau taip pigiau… Palyginau kelis mane dominančius telefonus su mobililinija kainomis ir mobilioj linijoj pigiau, nors paprastai joje brangiausia.

  8. -NRJ- parašė:

    na ne viskas pigiau 🙂 tiesiog viena is pigesniu 🙂 o seip ten rodoma kaina yra uzmesta siektiek i virsu
    kaip sakau galima gauti kaikuriuos modelius 100-500 lt pigiau negu net ten yra 🙂

  9. suck4it parašė:

    http://telearena.lt/katalogas.php?mod=547 😉
    telearenoi visados papigiai tlf ir kiek pirkau dar didesniu problemu nebuvo..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.