Gandai apie naują iPhone nerimsta

Ilgą laiką sklandė gandai apie pigų ir mažą, mini iPhone serijos telefoną. Esamam Apple vadovui, kuris pakeitė S. Jobsas, pareiškus, kad Apple į vidutinę klasę nežengs, fanai ir toliau nerimsta bei mano, kad Apple vis tiek pristatys naują iPhone – tai bus mažesnė jo versija, nors brangesnė, arba su didesne vidine atmintimi.

Tiesa, šį karta nei vienas variantas nėra teisingas. Pranešta, kad galimas atnaujintas iPhone 3G modelis su 16GB vidine atmintimi. Internete pasirodė net būsimos jo nuotraukos, matomas A1303 pavadinimas, kurio ankstesni variantai neturėjo.

Kaip rašoma, neva naujasis iPhone turėtų būti matinės juodos spalvos, o jo galinis dangtelis nuo šiol bus metalinis, taip pat pasižymėti nauja operacinės sistemos versija su nevisai reikšmingais patobulinimais. Bet kokiu atveju, tai tegali būti gandas, tad palaukime ir pažiūrėsime. Galime neabejoti, kad Apple kažką ruošia.

4 Komentarai

  1. Originalas parašė:

    gizmodo lygtais apklausą buvo padarę, ko reik naujam iPhone, tai nieks net neprašė geresnės kameros ar QWERTY.. Žodžiu, jei padarys naują telefą, tai jis labai tikėtina skirsis tokiom smulkmenom kaip talpa, OS pakeitimais ir dizainu, bet ne kažkas iš tikro naujo..

  2. crooked parašė:

    gandai sako, kad 32GB bus o ne 16

  3. Nerijuz-2BIG4U parašė:

    Bus tikriausiai juodas aliumas, taip kaip 2G buvo sidabrinis. Gal kartais spartesnis procesorius. I iPod touch tai idejo galingesni (nes zaidimu kaip konsolei, simtai). Gal nauja OS (3.0) http://www.pinchmedia.com/iphone-21/
    Visa tai tik gandai, aisku tik viena jog neuzilgo nauja generation.

  4. tomaxsas parašė:

    Nerijuz-2BIG4U: pas stovi toks pat procas kaip ir iPhone, iPhone 3G ir pirmam iTouch\’e, tik tiek kad jo daznis didesnis

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.