HD DVD grotuvas už 198 JAV dolerius

Galbūt ir daugelis vartotojų nori matyti High-Definition filmus, tačiau nenori investuoti į naują technika, kol nebus tikri, kad ji pravers ateityje, arba tol kol nenukris kaina iki tokios vertės, kai perkantis vartotojas negalvos apie ateitį. Pigų HD DVD grotuvą pradėjo siūlyti Wal-Mart.

Nepaisant to, kad pigiausias HD DVD grotuvas yra keletą kartų brangesnis už ekonominės klasės DVD grotuvą, tačiau Wal-Mart mano, kad 200 JAV dolerių kaina už HD DVD grotuvą yra kaip tik tas pirkėjams.

Kaip pastebėjo vienas iš vartotojų, Wal-Mart savo stende jau siūlo Toshiba HD-A2 už 198 JAV dolerius. Pasak pranešėjo, oficialiai Toshibos HD DVD grotuvus pradės pardavinėti nuo Lapkričio 3, nors toje parduotuvėje buvo galima juos įsigyti už tokią kainą.

Wal-Mart planavo jau metų pradžioje, kad į prekybą paleis pigų HD DVD grotuvą. Pasirodė daugybę pranešimų šia tema, kurie sakė, kad tas grotuvas turėtų kainuoti apie 300 JAV dolerius. Taigi 198 JAV dolerių kainą už HD DVD grotuvą yra daug kam miela staigmena.

Matyt didžiausia HD-A2 grotuvo pigimo priežastis yra ta, kad grotuvas nėra naujas. Toshiba jau visai neseniai anonsavo trečios kartos HD DVD grotuvą, kuris vadinsis HD-A3 ir turėtų pakeisti HD-A2. Nepaisant to, metų senumo HD-A2 menkai kuo nusileidžia savo savybėmis už pasirodysiantį HD-A3. Daugeliui HD-A2 bus geras pasirinkimas, nes kainuoja pigiau, tačiau leis pasinerti į HD DVD filmų smagumą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.