HD DVD tiki, kad formatų karas dar greitai nesibaigs

Nepaisant to, kad keletas praėjusių mėnesių nebuvo geri HD DVD pusei, pastarasis formatas tiki, kad kova dar tikrai nesibaigia. Galime priminti, kad Warner Brothers ir New Line Cinema kino pramonės miližinės perėjo į Blu-Ray pusę ir pasigirdo kalbos, kad formatų karas išesmės yra baigtas.

HD DVD sotvykla mano, kad gali kovoti ir toliau. Jie taip gali teigti, nes jų grotuvai žymiai pigesni nei, kad Blu-Ray pusės, o ir HD DVD turi nemažai garsių išskirtinių filmų. Nauja HD DVD grupės strategija taip pat aiški – mažinti kainas.

Ir dabar HD DVD grotuvus galima įsigyti už gana patrauklią kainą – puikiai žinomą Toshiba HD-A3 už 149.99 JAV dolerius, HD-A30 su 1080p raiška už 199.99 dolerius ir aukštos klasės HD-A35 už 299.99 dolerius.

Apie kainų politiką savo nuomonę išreiškė ir Universal Pictures viceprezidentas Ken Graffeo: „Mes tai matėme su DVD: kuo kainos taškas yra žemiau 200 JAV dolerių, ir kuo labiau kaina artėja prie 100 JAV dolerių, tuo daugiau kaina tampa „draugiškesnė prikėjams. Tai lemia didesnius pradavimus“, – išsakė savo nuomonę K. Graffeo. „Jei jūs norite į rinką žengti kaip visuotinis pradavėjas, jūs turite pasiūlyti draugišką kainą pirkėjams. Jei jūs norite nišinės rinkos, galite pardavinėti savo produktus didelėmis kainomis.“, – baigė savo mintį K. Graffeo.

Kitą mėnesį HD DVD pusė turi dar vieną kozirį – filmą American Gangster.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.