Halo 3 pirmos savaitės pardavimai viršijo 300 mln. JAV dolerių

Visi žino, kad Halo 3 yra Microsoft koziris. Tai Microsoft turi padėti pakelti Xbox 360 pardavimus ir pralenkti ankstesnį Xbox hitą Halo 2 pardavimais.

Halo 3 yra daugiausiai pajamų gavęs per primą dieną, nes per ją buvo gautą 170 milijono JAV dolerių ir tai sulaikė daugybę pagyrų.

„Halo 3 yra žaidimų fenomenas.“, – sako Sahne Kimas. „Halo 3 nebuvo kurtas vien gerinti pardavimų rekordus, bet ir iš naujo apibrėžti žaidimo malonumą. Per pirmas 20 valandų, mes sulaukėme net vieno milijonų Xbox Live vartotojų, kurie žaidė Halo 3, tai buvo aktyviausia diena, žaidėjų atžvilgiu, Xbox Live sistemos gyvavimo metu“

Microsoft dar kartą pasakiusi apie žaidėjų skaičių, pasakė, kad Halo 3 per primą savaitę viršijo 300 milijonų JAV dolerių pardavimus. Prie viso to pridėjo ir tai, kad Xbox 360 pardavimai padidėjo du kartus, prie to ir prisidėjo Halo 3.

„Halo ištiktųjų yra žaidimų kultūros fenomenas, Halo 3 pasirodymas yra tikrai svarbus Xbox 360 žaidimų kompiuteriui ir svarbus žaidimų pramonei, nes pateikia naują pramogos formą ir meno formą.“, – sako Billas Gatesas. „Halo 3 įgyvendina mūsų vizija ateities pramogoms, ir tai geriausias mūsų kūrinys. Jis atneša naujas idėjas ir naujai interaktyvią siužeto liniją.“

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.