LaCie pristato grublėtąjį 500 GB įrenginį

Antradienį, daugumai išskirtinumą mėgstančių vartotojų žinoma kompanija LaCie anonsavo savo gaminio The LaCie Rugged talpesnę versiją. Spalvingo tačiau subtilumą išlaikančio įrenginio talpa padidėjo iki 500 GB.

Vardan diskiniame kaupiklyje būsimų duomenų saugumo, jis buvo „įpakuotas“ į nesibraižančio aliuminio korpusą su oranžinės spalvos guminiu apvalkalu, kuris turėtų padėti sušvelninti galimus įrenginio kritimus. Kadangi LaCie pati negamina kietųjų diskų, o tik jų korpusus ir dizaino sprendimus, viduje darbuosis 2.5“ Hitachi Travelstar 5K500 diskinis kaupiklis, kurio įmagnetintos plokštės skries 5400 aps./min greičiu. Naujasis produktas rinkoje prieinamas su standartine USB 2.0 na, o reiklesni vartotojai galės rinktis ir USB 2.0 bei FireWire 400/800 jungtis turinčią gaminio versiją.

Išorinis kaupiklis neturi jokių papildomų maitinimo kabelių ir naudoja energiją atkeliavusią USB ar FireWire sąsajomis. Produkto komplektacijoje apart pačio įrenginio rasime ir LaCie’s Setup Assistant programinę įrangą kuri palaikys Windows ir Mac platformas.

The LaCie Rugged 500GB išorinis diskinis kaupiklis kainuoja 300 JAV dolerių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.