Logitech atnaujinta Cordless MediaBoard Pro

„Logitech“ pristatė atnaujintą „Cordless MediaBoard for PS3“ versiją, kurią dabar pavadino tiesiog „Cordless MediaBoard Pro“. Originalioji „MediaBoard“ naudojo matinį sidabrinį užbaigtumą, kuris neturėjo nieko bendro su „PS3“ žaidimų kompiuterio išvaizda.

Atnaujindami „Cordless MediaBoard Pro“, „Logitech“ naudojo blizgų juodą korpusą ir net galime pagalvoti, kad ši klaviatūra atkeliavo su „PS3“ vienoje pakuotėje. Pagrindinis skirtumas tarp naujosios „MediaBoard Pro“ ir senesniosios „MediaBoard“ yra klaviatūros prijungimo tipas. Pirmoji „MediaBoard“ naudojo „USB“ siųstuvą/imtuvą įdėtą į vieną iš PlayStation 3“ priekinių „USB“ lizdų.

Naujoji „Cordless MediaBoard Pro“ naudoja „Bluetooth“ ryšį, todėl, kaip ir „Sony Sixaxis“ valdymo pultams nereikia jokio „USB“ adapterio. Jeigu Jūs ruošiatės naudoti „PS3“ vaizdo/garso grojimui, labai apsidžiaugsite išgirdę, kad „MediaBoard Pro“ gali dirbti net 10 metrų nuo žaidimų kompiuterio. Integruotas lietimui jautrus laukas panaikina liūdesį dėl pelės trūkumo.

„Logitech“ taip pat „sukišo“ į klaviatūrą daug multimedijos mygtukų, kad palengvintų naršymą internete ir po filmų nustatymus. Energija šiai mygtukinei teikiam iš dviejų AA tipo elementų, kurie gali dirbti iki 200 valandų. Dviejų lygių baterijos švieselė rodo, kada elementus jau reikia ruošti keitimui.

„Cordless MediaBoard Pro“ bus galima nusipirkti jau kitą mėnesį už 80 JAV dolerių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.