MSI Wind – stiprus konkurentas Eee PC

Micro-Star International Lietuvoje nėra žinoma savo nešiojamaisiais kompiuteriais, tačiau puikiai pažįstama, kaip kitos technikos gamintoja. Dabar MSI, kaip ir daug kitų kompanijų, sieks įkąsti Asus Eee PC UMPC nešiojamajam. Šį kartą – tai tikrai galingas mažylis, keliantis grėsmę net ir pačiam mažylių „karaliui“ Eee, ir greičiausiai pasirodysiantis kito ketvirčio pabaigoje.

MSI Wind dizainas akivaizdžiai primena konkurentų, tiek Eee, tiek GeCube, sprendimus, tačiau skiriasi savo techninėmis savybėmis. Wind turės 8 arba 10,1 colio LCD ekraną (konkurentas Eee PC 900 turi 8,9 variantą), kurio raiška siekia 1024×768, bei Intel Shelton 08 platformą, kuriame naudojamas 945 lustų rinkinys ir Intel Centrino Atom procesoriai. Teigiama, kad akumuliatorius maksimaliai galės dirbti septynias valandas.

Šie nedideli nešiojamieji turės 1GB DDR2 operatyviosios atminties, procesoriai dirbs nuo 1 iki 1.6 GHz taktiniu dažniu ir kietuosius(magnetinio tipo) arba SSD diskus. Tikimasi, kad kaip ir Eee, įrenginys turės įdiegtą vieną iš Linux distribucijų. Planuojama MSI Wind kaina 299 – 699 eurai. Kai tik turėsime daugiau duomenų, juos paskelbsime naujienų skiltyje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.