MSI pristato Eclipse Plus motininę su SLI palaikymu

Buvo kalbama, kad dar praėjusių metų rudenį MSI pradėjo ruošti X58 lustų rinkinį turinčią motininę su Nvidia SLI technologijos palaikymu. Pagaliau šitoks produktas yra paruoštas plačiajai rinkai ir šiandien buvo pristatytas vardu Eclipse Plus. Kaip ir kitose LGA1366 sisteminėse plokštėse, palaikančiose kelias GeForce vaizdo plokštes, šioje yra naudojamas NF200 lustas. Įdomu tai, kad keturgubą SLI ir CrossFireX palaikančios plokštės keturios PCI-Express X16 jungtys veiks, iš eilės, 16x; 16x; 16x; 4x greičiais.

Kaip jau įprasta – galima naudoti šešis DDR3 tipo operatyviosios atminties modulius, kurių lizdai, kaip ir visa plokštė, yra nudažyti juoda ir mėlyna spalvomis. Pati kompanija teigia, kad Eclipse Plus turi antros kartos DrMOS bei APS(aktyvią fazių keitimo) technologiją. Lustų rinkiniui aušinti yra skirtas radiatorius su šiluminiais vamzdeliais. Taip pat rasime net dešimt SATA II, dvi eSATA, dvi Ethernet bei vieną FireWire jungtį. Ant pačios plokštės yra sumontuoti įjungimo, perkrovimo, BIOS pradinių nustatymų grąžinimo, OC Dial bei Green Power technologijų mygtukai bei LED ekranėlis, kuriame matant klaidos kodą bus paprasčiau ieškoti problemos sprendimo.



Eclipse Plus motininė, parduodama kartu su Creative X-Fi Xtreme Audio garso plokšte, dedama į PCIe x1 lizdą, Europoje kainuos maždaug nuo 360 eurų.

3 Komentarai

  1. Bulllet666666 parašė:

    Atrodo isties yspudingai :). Ydomu kokios Oc galimybes.

  2. Fostil parašė:

    Ech idomu kada sulauksim padoresniu kainu, dabar jei nori i7 turet, tai vien mb atsieis +800lt. Jauciu dar bent metus su trupuciu tikrai netaps eiline sistema su i7.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.