Mažas, bet itin galingas "Creative Zen" grotuvas

„Creative Technology“, pirmaujant pasaulyje skaitmeninių grotuvų ir kitos multimedijos įrangos bei priedų gamintojas, praeitos savaitės pabaigoje pristatė naują Zen modelį, kuris yra kreditinės kortelės dydžio ir kad ir kaip būtų keista su mažu dydžiu derina didelį ekraną ir ilgą baterijos veikimo laiką. Ši naujiena gali sėkmingai kovoti su „Apple iPod“, o taip pat netgi ir su didžiuoju „iPod‘u“.

“Creative Zen itin greitai atkreips Tavo dėmesį, nes jis turi tokio pat dydžio ekraną kaip ir daug apdovanojimų laimėjęs „Creative Zen Vision:M“, bet jis yra žymiai mažesnis, lengvesnis ir plonesnis. Su ryškiu 2.5 colio ekranu, Tu gali turėti nuostabų vaizdą ekrane arba malonią nuotraukų peržiūrą, ir kas keisčiausia – visa tai tokiame kompaktiškame grotuve,” sako Craig McHugh, „Creative Labs“ prezidentas.

Naujas kreditinės kortelės dydžio Zen beveik visiškai atitinka plastikinės kortelės dydį, bet kažkaip sugebėta į jį sugrūsti spalvotą 2.5” ekraną. Šis „Creative“ kūrinys gali groti muziką 25 valandas, rodyti video 5 valandas ir taip pat suteikia galimybę žiūrėti nuotraukas iš Secure Digital atminties kortelės. Zen atkeliauja su integruotu FM radijo imtuvu ir 4GB, 8GB arba 16GB „flash“ atmintimi. Ši „kreditinė kortelė“ palaiko įvairius video formatus, tarp kurių puikuojasi tokie kaip „WMV9“, „MJPEG“, „MPEG4-SP“, palaikomas „DivX“ 4/5 ir „XviD“.

Vėl prisimenant mažą dydį, „Creative Zen“ gali be problemų varžytis su geriausiais „Apple nano“ variantais, nes turi geresnį ekraną ir FM radiją. Tuo pačiu „Zen“ yra žymiai plonesnis už „iPod Video“ ir gali pasiūlyti ilgesnį baterijos laiką, bet neturi gigantiškos 80GB atminties.

Tikimės kitą mėnesį „Creative Zen“ pamatyti parduotuvėse. 4GB, 8GB ir 16GB modeliai, yra atitinkamai įkainoti 150, 200 ir 300 JAV dolerių. Didelis aksesuarų pasirinkimas bus įmanomas tada, kai „Zen“ jau atsidurs įprastose ir elektroninėse parduotuvėse.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.