Microsoft oficialiai pranešė apie Windows 7 pasirodymo datą

Programinės įrangos gigantas Microsoft oficialiai pranešė, kad naujoji korporacijos operacinė sistema Windows 7 rinką pasieks jau šiais metais, spalio 22 dieną, kas kompanijai leis pasinaudoti kalėdiniu sezonu. Kaip pranešama, ją bus galima įsigyti ir atskirai, ir su nauju kompiuteriu.

Kaip užsiminė vienas iš Microsoft atstovų spaudai, norint, kad būtų suspėta iki minėtos datos, kompanija bus priversta baigiamuosius darbus užbaigti iki liepos pabaigos. Tai reiškia, kad jau kitą mėnesį pasirodys RTM (angl. Release to Manufacturing) versija.

Microsoft taip pat pasidžiaugė pirmąja Windows 7 RC versija, kurią mėgėjai bei profesionalai įvertino teigiamai. Nepaisant to, kad kompanija vis dar nepranešė artėjančio produkto kainų, tai ji turėtų padaryti jau šį mėnesį.

11 Komentarai

  1. tomaxsas parašė:

    atvirai sakant nesitikejau kad taip gretiai isleis, reiskia Acer suklydo tik 1 diena del datos 🙂

  2. crooked parašė:

    beto, ar acer ar dell paskelbe, kad windows 7 kainuos daug daugiau nei, kad windows xp ar windows vista per savo debiutus :/

  3. Megstu parašė:

    crooked,o kas ją pirks? per krizę nemanau,kad milijonai norinčių atsiras. Lauksime torrentuose įdėtos pilnos versijos

  4. suck4it parašė:

    Kam krize ir kam ne.. 😀 Atsiras tikrai nemazai pirkeju, o veliau sumazins kainas ir tiek.. Beto gi dar apie puse metu iki pasirodymo gi daug kas pasikeist gali..

  5. Domast parašė:

    tai tikrai nekainuos daugiau nei dabar višta kainuoja 🙂

  6. suck4it parašė:

    Nu zinok man atrodo kainuos ir dar daugiau.. Tai kokia jiem prasme butu palikt vista ir kurt naudot isteklius, kad parduotu kazka pigesnio..?

  7. arturas173 parašė:

    Bet tai man atrodo, kad biski skuba su tuo isleidimu, pridaris klaidu, o paskuj teks laukt ServicePack\’o.

  8. Domast parašė:

    suck4it jei rodosi reikia žegnotis 🙂 win 7 išleidžiami pakeisti vista kuri yra labai nepopuliari 🙂 o už OS ir taip didelė kaina 🙂 nematau galimybių ją dar kelti 🙂 na nebent minimaliai ~20-40lt 🙂

    arturas173 kodėl skuba? galiu teikti kad tikrai nesinaudojai septintuku 🙂 aš jį kaip pagrindinę OS naudoju nuo sausio pradžios ir veikė ir veikia ji idealiai :)net nekyla minčių grįžti prie XP 🙂

  9. suck4it parašė:

    As nesenai rc isirasiau, tai tikrai greitis nepalyginsi ypac, kai su xp x32 sedejau.. TIk vat problema blue screen of death.. :/ Bet cia tikriausiai, kad pasmane lievai hdd skeltas ir permazai windowsams vietos, tai teko grizt prie xp..^^ Na as nemanau, kad jie nori numarint vista, as manau ms nori pagaliau uzdusint ta xp.. Nes yra begale vartotoju kurie su gerais pc visdar naudojasi xp, o ne vista, nes vista neitiko.. As vienas is ju..^^

  10. tomaxsas parašė:

    RC versijoje yra dar nemazai gliuku, bet naudoti tikrai galima, ypac su OpenGL nenoriai draugauja

  11. complexxL9 parašė:

    vakar buvau microsoft konferencijoj \\\\\\\"buk pasiruoses windows 7\\\\\\\" tai galiu pridurti.
    tikslios datos neivardijo taciau turbut kazkur nuo liepos isigyjant vista bus galima ja gauti kartu su kejum windows7, tokia vista kainuos apie 8$ brangiau ir leis isejus win7 gauti upgrade media ir pasupgreidinti i win7. 8$ kaina uz upgrade medios transportavima.
    lietuvoj bus prieinami tokie win7 editionai:
    win7 starter (tik su netbookais)
    win7 home premium
    win7 professional (domain palaikymas, win xp mode)
    win7 enterprise
    win7 ultimate (MUI, ultimate extras, bitlocker etc..)

    kiekviena aukstesne versija tures visa pilna zemesniu versiju funkcionaluma.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.