(SP) Bitė pristato naują interneto paslaugą

Telekomunikacijų bendrovė Bitė rinkoje pristato naują paslaugą privačių ir verslo klientų patogumui – pažangią galimybę pratęsti sutartis bei įsigyti telefoną internetu, neiškėlus kojos iš namų ar biuro. Tai padaryti galima klientams skirtoje interneto savitarnos svetainėje, kur nuo šiol įdiegta nauja funkcija – sutarčių pratęsimas internetu.

„Tikime, kad ši nauja galimybė padės esamiems klientams sutaupyti laiko, pinigų ir išvengti kelionės į artimiausią saloną. Kurdami sutarties pratęsimo internetu paslaugą pasitelkėme pažangiausias savitarnos technologijos, siekdami, kad klientams būtų kuo patogiau ir paprasčiau ja naudotis. Savo paslaugas klientams pristatome atvirai ir aiškiai, kad jie patys galėtų išsirinkti jiems labiausiai tinkantį sprendimą bet kuriuo patogiu metu“, – sako Ilona Jacevič, Bitės Klientų aptarnavimo valdymo vadovė.

Sutarčių pratęsimas internetu – ne tik modernus, bet ir itin paprastas bei greitas procesas, teikiantis papildomų privalumų. Vartotojui tereikia prisijungti prie interneto svetainės Mano BITĖ (manobite.lt) ir pasirinkti pageidaujamą planą, sąlygas, mobilųjį telefoną bei kitus nustatymus. Tai užtrunka vos 5-10 min. Baigus sutarties pratęsimo procedūrą internete, pati sutartis bei pasirinktas mobilusis telefonas nemokamai pristatomi kliento nurodytu adresu: į namus ar darbovietę.

1 Komentaras

  1. Flylal parašė:

    puiki paslauga. seniai taip reikėjo.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.