MoH: Heroes 2 pristato 32 žaidėju online rėžimą

Atrodo žaidimų kūrėjai pagaliau pastebėjo rinkos lyderį „Nintendo Wii“. „EA“ anonsavo „Wii“ konsolei skirtą „Medal of Honor: Heroes 2“. Žaidimas turės interneto palaikymą 32 žaidėjams, 16 žmonių daugiau negu xbox360 konsolė turi savo žaidimuose.

32 asmenys vienu metu internete skamba įspūdingai, tai pirmoji pirmojo asmens šaudyklė anonsuota „Wii“ konsolei. Patogu ir tai, kad tu galėsi, bet kuriuo metu prisijungti prie internetinio žaidimo nieko nelaukdamas. Ir pradėti kovą, kad ir nuo vidurio partijos. Be nuostabaus online rėžimo žaidimas pristatys ir neblogą istorijos rėžimą.

Tai bus didelis šuolis ne tik Wii, bet ir visam „FPS“ žanrui. Medal of Honor: Airbone ant Xbox360 leidžia žaisti tik 12 žaidėjų vienu metu. Xbox360 žaidimai maksimaliai palaiko tik 16 žaidėjų internete.

EA viena iš didžiųjų Wi-Fi internetinio ryšio rėmėjų kuriuos turi „Wii“. EA anonsavo daugiau internetinių žaidimų „Wii“ konsolei nei „Nintendo“.

„Medal of Honor: Heroes 2“ pasirodys Lapkričio 13. Šis žaidimas dienos šviesą išvys ir „PSP“ platformoje, tačiau jokia kita konsolė jo nebeturės.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.