Mobilieji virsta X360?

Neseniai sužinojome, kad telefonas gali pavirsti į Wii , na, o dabar, kad į X360. AMD kalba apie procesorių, kuris telefone galėtų generuoti X360 lygio grafiką. Velniai griebtų, tai dar labiau neįtikėtina nei mobiliųjų virtimas į Wii. Pirmiausia išgirdus tokį dalyką šautų į galvą mintis, jog kalbamos nesąmonės. Bet ar gi AMD galėtų meluoti? AMD ne Uspaskichas, ir jie nesąmonių nešneka. 🙂

Pabandykime įsigilinti: telefone bus Qualcomm’s Mobile Station Modem lustų rinkinys kuris yra naudojamas ir X360, o tiksliau kur kas mažesnė jo modifikacija. Būtent dėl šio “deimantuko” mobilusis galės generuoti tokio lygio vaizdus kuriuos matome Gears of War ar Halo 3.

Viskas atrodo be galo keistai. Jei ir ši nereali mintis būtų įgyvendinta, tai reikėtų visų pirma išspręsti aušinimo problemą, nes tokiam dalykui prireiks vėdinančio prietaiso. Ši problema nėra vienintelė. X360 žaidimai užima per 10gb, ir kaip tokio dydžio žaidimą sugrūsti į telefoną? Na taip, yra telefonų turinčių didelį HDD, bet į jį 10gb žaidimo vistiek nesutalpinsime, jei ir pavyktų jį įkišti į telefoną, tai mūsų delne liktų vietos maždaug porai dainų ir porai žaidimų veikiančių Java sistema. Kita problema- valdymas. Kaip reikėtų žaisti sakykim Halo 3 su telefono klaviatūra? Tai būtų praktiškai neįmanoma. Na, bet šią problemą galėtų išspręsti pultelis jungiamas per bluetooth, tad problema nėra labai jau didelė. Kita problema- ekrano dydis. Telefonai negali pasižymėti dideliu ekranu, kitaip jie jau nebebūtų telefonais, kitaip sakant- netilptų į kišenę.

Taigi, pažaisti Gears of War savo telefone, manau, greitai negalėsime, nes kyla begalės problemų.Jei ir viskas su aušinimu ar HDD bus išspręsta, tai ekranas nebus padidintas.Na nebent tada, kai telefonai galės kurti holograminius vaizdus erdvėje, na, o iki to, dar tikrai toli.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.