Motorola ruošia keletą lietimui jautrių telefonų?

Kaip rašo industrijos šaltiniai, amerikiečių telefonų gamintojas Motorola po truputėlį ruošiasi pristatyti du lietimui jautrius telefonus, kurie, matyt, lygiuosis į etalonu jau tapusį Apple agregatą iPhone. Tai Atila ir Alexander kodinius pavadinimus turintys modeliai.

Tiesa, informacijos pašykštėta. Apie Alexander žinoma tik tiek, kad šis telefonas pasižymės dideliu lietimui jautriu ekranu, GPS palydovine navigacija ir sugebės fotografijas fiksuoti 8 MP kamera.

Tuo tarpu internete pasirodė Atila fotografijos, kurias matote apačioje. Tikslios telefono specifikacijos taip pat nėra žinomos, kaip ir Alexander atveju. Užsiminta tik tiek, kad telefonas naudos 5 MP vaizdo kamerą, turės 2,8 colių ekraną bei bus „varomas“ Windows Mobile 6.5 operacine sistema.

Beje, tai nereiškia, kad yra tiesa, nes 6i informacija yra daugiau gandų lygio pranešimas, bet kompanija dar praėjusių metų rudenį užsiminė apie tai, kad kuria telefoną su lietimui jautriu ekranu. Galbūt jis sugebės sugrąžinti prarastas pozicijas šioje rinkoje?

2 Komentarai

  1. jtd parašė:

    vis nepasiduoda motorola,pavadinimai tai originalus 🙂

  2. NForce parašė:

    Gerai kad nepasiduoda…Man iš esmės tikriausiai patinka Motorola dėl nemažų kustomizacijos galimybių…Kaip kadaise Siemens. Aišku su juo Motorolai nesusilygint) Dar dabar sėdžiu su e71 ir vis toks pats įdomus, vis kažką naujo jame atrandu 🙂 Nors jau du metus jį turiu

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.