National Geographic ir telefonai?

Tikriausiai nedaugelis žinojo, kad National Geographic užsiima ne tik laidų apie gamtą rengimu. Prieš 2 metus kompanija bendradarbiaudama su įvairiais tiekėjais pradėjo ir nedidelį telefonų gamybos verslą. Tie, kurie apie tai žinojo, jau spėjo ir pamiršti, nes nuo 2007 metų, kai kompanija sukūrė ir išleido du modelius tuo pačiu pavadinimu – Talk Abroad, ir poto neišleido nei vieno naujo modelio, tačiau vakar buvo paskelbta apie naująjį Duet 888 telefoną, palaikantį dvi sim korteles vienu metu.

Galbūt atrodytų juokingai, kad toks paprastas telefonas kelia gana didelį susidomėjimą, nes telefonai, turintys galimybę palaikyti dvi SIM korteles ir nėra naujiena, tačiau tai vis dar yra didelė retenybė Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Naujasis Duet neišiskirs iš kitų panašių telefonų: paprastas sidabrinis dizainas, 2 megapikselių vaizdo kamera, MP3 grotuvas. Nei vienas šiuolaikinis telefonas neapseina ir be tokių funkcijų kaip MP3 grotuvas ar FM radijas, Bluetooth ar galimybė prijungti telefoną prie kompiuterio USB laidu. Tiesa telefone jau rasite įvairaus National Geographic turinio – įvairių fono paveiksliukų susijusių su gamta, bei skambejimo tonų, kuriuose skambės įvairųs gamtos garsai.

Už telefonų leidimą atsakingi asmenys jau spėjo patvirtinti, kad juos užplūdo gyventojų laiškai su klausimais kur galima įsigyti naująjį telefoną.

2 Komentarai

  1. xeranas parašė:

    Greičiausiai NG telefonai nėra \"žali\"..

  2. eZx parašė:

    Xeranai – labai šauni pastaba. Įdomu ar šie telefonai gaminami ekologišku būdu? Iš tikrųjų man buvo naujiena kad NG užsiiminėja telefonų gamybos verslu, kad ir koks mažas jis bebūtų. Papildomas pajamų šaltinis telekomunikacijų srityje yra visai neblogas sprendimas siekiant padidinti dokumentinių filmų finansavimą ar tiesiog prisidurti ekonominiu sunkmečiu. Jei kalbant daugiau apie patį produktą, gamintojas eilinius varotojus kaip matau prisivilioja ne techninėmis įrenginio charakteristikomis, bet kaip jau minėjo naujienos autorius – įvairaus tipo tuirniu telefone. Tačiau telefono patrauklumui praverstų ir Xerano minėtas eko-gamybos būdas, natūralios ir aplinkai nekenksmingos medžiagos, labdaringos akcijos ar kitokio pobūdžio interaktyvios galimybės įsigyjus telefoną. Manau tokiu atveju būsimų pirkėjų laiškų būtų galima sulaukti dar daugiau.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.