Naujas lietimui jautrus „žaisliukas“ iš Samsung

Samsung greitu metu vykstančioje Mobile World Congress parodoje ketina pristatyti naują, aukštos klasės mobilųjį telefoną su lietimui jautriu ekranu, jei internete nutekėjusios bei DailyMobile publikuotos nuotraukos yra ne falsifikatas.

M7600 pavadinimą turėsiantis įrenginys, bus pirmasis visiškai interaktyviąją lietimui jautrią valdymo sąsają turintis įrenginys iš Samsung arba tariant kitaip tariant – iPhone populiarumo pyrago vagis. Kadangi vien tik „touchscreen lango“ patraukti naujiems pirkėjams neužtenka, Samsung telefone įdiegė gerai žinomos elektronikos bei garso įrenginių gamintojos Bang & Olufsen garsiakalbius bei netgi integruotą miniatiūrinį tos pačios Danijos kompanijos gamybos stiprintuvą, kuris turėtų žymiai pagerinti garso kokybę. „Žaisliukas“ rinkoje bus orientuotas tiesiogiai į jaunatvišką reiklumą bei pramogas, tad aparate rasime ir jaunuoliams turėsiantį patikti DJ režimą. Šios funkcijos pagalba, grojamą muziką bus galima paįvairinti įvairiais efektais, o patobulinus mėgstamą dainą, ją išsaugoti. Marketingo triukas su žymiais vardais ir paprasta bei intuityvi funkcija susijusi su muzika turėtų sužavėti ne vieną – drįsčiau pamąstyti, jei klaustumėte mano nuomonės.

Kalbant apie technines charakteristikas, DailyMobile informavusių šaltinių teigimu, telefonas turės kontrastingą ir kokybišką AMOLED ekraną, trijų megapikselių raiškos fotokamerą, GPS imtuvą bei HSPA technologijas interneto naršymui. Nors nėra žinoma kokią operacinę sistemą naudos šis įrenginys, manoma, kad M7600 turėtų būti Symbian S60 5th Edition platforma grįstas telefonas.

Nėra tiksliai žinoma kada ir kokio regiono rinkose telefonas pasirodys, tačiau kaip teigia informatorius, parduotuvėse šį „apvalių“ formų mobilųjį išvysti turėtume jau gegužės mėnesį. Matomos nuotraukos atrodo gana realios, o pats telefonas – išties išvaizdus. Bet kokiu atveju reikia palaukti MWC renginio, kurio metu Samsung gal būt ir oficialiai praneš visą mus dominančią informaciją.

9 Komentarai

  1. pushaz parašė:

    Audio by Bang & Olufsen..idomu kiek telefe to bang is garso gali buti..O dizainas..idomus 🙂
    Kazkaip daug naujienu is Samsung stovyklos paskutiniu metu,pagirtina tokiu laikmeciu

  2. jtd parašė:

    na sito bent kampai uzapvalinti..:)

  3. NForce parašė:

    Atrodo kaip NEO FreeRunner, negali nieko savo sukurt :/

  4. hd797pg2810s parašė:

    NForce naujų formų neišrasi.

  5. NForce parašė:

    Bet šita tipo novatoriška)

  6. Samas parašė:

    Galėjo viršuj mygtukų įmest, būtų kaip miniPSP 😀

  7. Crembo parašė:

    Mano nuomone, dizainas tiesiog tragiškas O_O

  8. Vytautas parašė:

    Ble koks bjaurus dizainas 😀 Tech. spec. tai įspūdinga 🙂

  9. Spaidy_ parašė:

    Atrodo kaip muiline baisu 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.