Nauji Nvidia lustų rinkiniai ir AMD platformai

Vakar jau pranešėme apie Nvidia planus išleisti nebrangius lustų rinkinius Intel platformai. Šiandien yra žinių, kad kitais metais Nvidia ketina išleisti ir AMD procesoriams skirtus nebrangius lustų rinkinius: MCP78 U, MCP78 S bei MCP78 D.

MCP78 U ir MCP78 S versijos turės integruotus aštuntos kartos Nvidia vaizdo spartintuvus, palaikančius Directx10 bei Nvidia PureVideo HD technologijas, kai tuo tarpu MCP78 D integruoto vaizdo posistemio neturės. U bei S versijos palaikys ir naują Nvidia technologijų, pavadinimu Hybrid SLI, kuri leis padidinti atskirai į sistemas įdėtų vaizdo plokščių spartą.

Nvidia teigia, kad spartos prieaugis su Hybrid SLI kai kuriais atvejais turėtų siekti net 40 procentų. Ši technologija įgalina atskirą vaizdo plokštę veikti kartu su integruotu posistemiu taip didinant 3D spartą. Nauja MCP78 serija taip pat palaikys ir Hybrid Power technologiją, kuri leis 2D aplinkoje atjungti atskirą vaizdo plokštę ir taip taupyti sistemos suvartojamą energiją.

Visi MCP78 lustų rinkiniai palaiko vieną PCI-E x16 2.0 lizdą bei turi HyperTransport 3.0 palaikymą. Nvidia tikisi naują seriją pradėti gaminti gruodį, o į prekybą išleisti sausio mėnesį.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.