Šiandien pasirodė Halo 3

Šiandien, JAV, Australijoje ir Naujoje Zelandijoje, pasirodė labai laukiams Xbox 360 žaidimų kompiuterio žaidimas – tai Halo 3. Vien išankstiniai jo užsakymai viršijo 1 mln vientų, o Microsoft tikisi, jog šiandienos pardavimai viršys 140 mln. JAV dolerių, praneša BBC.

Jei Microsoft pasieks savo tikslą, per vieną parą parduoti tiek kopijų, kad jos siektų 140 mln. JAV dolerių, tai pralenktu net pačius lankomiausius filmus. Tiesa, Halo 3 kainuoja tikrai daugiau, nei įėjimas į kino filmą.

Neveltui iš Halo 3 tikimasi daug. Kaip skelbiama, Halo 3 reklamai paaukotą apie 10 milijonų JAV dolerių. Dar vienas įdomus faktas – nuo pirmadienio iki Halo 3 išleidimo, prie vienos ši Niujorko parduotuvių, laukė net 500 Halo 3 fanų.

Shanes Kimas, Microsoft Game Studios viceprezidentas, taip pat, paminėjo, kad Halo 3 gali tapti pačiu perkamiausiu metų žaidimu ir pasak jo, jis to vertas. Kimas paminėjo ir tai, kad Halo sėkmė yra nenuginčijama ir kad jis būtinas šiuo metu parduotuvėse tam, kad padėti Xbox 360 paspartinti savo pardavimus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.