Nauji ekonominės klasės procesoriai iš Intel

Intel atskleidė savus planus, kad nori išleisti tris atnaujintus ekonominės klasės procesorius Q8200, Q9400 ir Q9500, kurie naudos tik 65 W energijos. Rugpjūčio arba rugsėjo mėnesiais turėtų pasirodyti Core i5 serijos procesoriai, kodiniu pavadinimu Lynnfield, palaikantys naująjį LGA1156 CPU lizdą bei vartosiantys 95 W elektros.

Iki 2010 metų pirmojo ketvirčio, Intel tikisi išleisti ir daugiau energiją tausojančių procesorių. Galima pastebėti, jog krentant TDP sąnaudoms atsiras galimybė vis daugiau galingų procesorių persikelti į nešiojamus kompiuterius, kurie bus našesni ir kas svarbiausia, naudos mažai energijos.

Tų pačių 2010 metų pradžioje pasirodys ir Core i5 ekonominės klasės revizija, kurios kaina turėtų būti žemesnė negu kitų Core iX serijos narių. Ekonominės klasės procesoriai – gerai įprastiniems vartotojams, tačiau ar iš to bus daug naudos? Viską sužinosime artimiausioje ateityje.

7 Komentarai

  1. jtd parašė:

    jau dabar pats galingiausias intel procesorius pasiekia limita kaikuriuose zaidimuose,progresas lyginant su vaizdo plokstem atsilieka

  2. edwinas2 parašė:

    Kodėl gi atsilieka? Juk visai neseniai išėjo GTX295 ir tuoj paruoš dar našesnė versija. Be to nedaugelis žaidimų išnaudoja GTX295 galią, o gal ir išvis nei vienas, taip kad VGA progresas netgi greitesnis nei žaidimų grafikos tobulėjimo:)

  3. jtd parašė:

    netaip mane supratai,kalbejau apie cpu ir gpu,ir beje maksimaliais nustatymais crysis vis dar nepazaisi 🙂

  4. pushaz parašė:

    Idomu kokie tai zaidimai,kur pasiekia limita 🙂 Dar nera realiai kas isnaudotu 2 branduolius geimuose,nekalbant apie 4,o jau kalbi,kad pasiekia limita.Limitas yra programuotoju,ir tikrai ne cpu.
    Crysis?Tas \"gerai\" optimizuotas geimas? 😀
    Bet kokie kiti geimai eina ant pvz 9550+gtx295 visai imanomais max nustatymais-bet ne keliu metu senumo crysis.

  5. jtd parašė:

    proco limita labai greit pasiekia ant cod 5 su i7 965 procu turbintu,taipat ant Brothers in Arms: Hell\’s Highway,na o crysis nepavelka ne del prastu optimizaciju,nes kitaip su silpnesnem kortom visai neitu pazaist,tiesiog aukstoj rez nebeuztenka vga atminties 🙂

  6. none parašė:

    Laikas pagalvoti ne apie 95, o apie 25 W. Kas nenorėtų tylaus kompiuterio..?

  7. Lukuks parašė:

    turbut crysis vienintelis zaidimas, kuriam nepakanka 1 gb vga atminties 🙂 zinoma ant auksciausios rezoliucijos su aa.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.