XFX lieka įsipareigojusi Nvidia

Kaip praneša XFX, ji ir toliau liks įsipareigojusi Nvidia bei gamins šios kompanijos vaizdo plokštes. Tiesa, tai buvo aišku ir seniau, tačiau pranešta, kad tarp kompanijų santykiai nepašlijo ir ruošiami nauji XXX ir Black Edition vaizdo posistemių variantai. Tai turėtų būti naujos GTX 285 ir GTX 295 versijos, kurios bus našesnės už įprastines.

Taigi, neabejotina, kad artimiausiu metu santykiai su Nvidia bus tokie pat, kaip buvo prieš XFX susibendravimą su AMD/ATI ir sulauksime naujų, spartintų Nvidia grafinių plokščių. Tiesa, kompanija pareiškė, kad sprendimas eiti į ATI pusę buvo nulemtas jos klientų, o kompanija tiki, kad gali įnešti permainų šioje rinkoje.

Galime priminti, kad po XFX perėjimo sumažėjo išskirtinių partnerių gretos Nvidia pusėje. Kuo glaudžiausius ryšius su kompanija kol kas palaiko BFG, EVGA ir Zotac. Tačiau, ką mes ir minėjome, verslas lieka verslu, ir nors galbūt Nvidia jaučia šokį tokį kartėlį, jis liks toks pat, kaip ir buvo ankščiau ir tikrai nepasikeis.

7 Komentarai

  1. edwinas2 parašė:

    Kad bus našesnė už buvusias tai labai gerai, bet man kilo toks klausimas dabar, kada žaidimų grafika pasieks tokį lygį kai nebeturės kur tobulėti?;)

  2. crooked parašė:

    nereiks nei tokio lygio pasiekt, nes PC pardavimai krenta, tuoj nebeapsimokes kazka naujo isradinet, kitas reikalas mobile GPU ;]

  3. jtd parašė:

    pc,kaip toks dalykas tikrai turetu islikt,juk yra milziniska zaidimu pramone,aisku populiarumas krenta ,bet dugno nepasieks 😉 manau po kokiu8-10 metu grafika jau bus arti tikroves

  4. nanoWorld parašė:

    \"kada žaidimų grafika pasieks tokį lygį kai nebeturės kur tobulėti\"

    Priklauso nuo to, ką tu turi omenyje \"grafika\". Yra geras pasakymas – tobulybei ribų nėra. Čia gali daug prisifantazuot, pradedant tikimiausiu anglies pavidalu būsiamų procesorių panaudojimu grafikos posistemėse, kurie palyginti su silicio bus panašus technologinis šuolis, kas buvo perėjimas nuo diodinių lempų iki silicio, iki tam tikrų nanotechnologijų pagalba sukurtų elementų, kurie jungsis prie smegenų tam tikrų taškų, ir tu tą žaidimą matysi realiai, beveik kaip matrica 🙂 Tobulėt visada yra kur, tam ribų tikrai nėra, net nekalbu apie kvantinių kompiuterių koncepcijas, kuomet net esminis kompiuterio veikimo principas bus visai kitoks, negu dabar. Riba bus viena – musų civilizacijos galas, o iš esmės tobulėjimo procesas visuose srityse vyksta pastoviai, tik galbūt skirtingais tempais, juk tai priklauso nuo finansavimo tyrimams ir pan.

  5. pushaz parašė:

    nanoWOLRD – pilnai sutinku +1

  6. vidze parašė:

    nanaWorl tiesus gal rimtai zmonije nuores kaz ko kaip matrix,kaip tuobulo pasaulio kad ne vien akys jaustu bet ir kunas:)

  7. UnPunchED parašė:

    Kalbant apie tobulumą, atkreipkit dėmesį į \"uncanny valley\"!

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.