Nintendo nemokamai siūlo Remote pultelio įdėkliuką Wii turėtojams

Tikras siaubas visoms kompanijoms, kurios gamina papildomus dalykėlius Wii. Nintendo vakar anonsavo tai, kad Wii Remote pultelio įdėkliuką gaus nemokamai visi Wii sistemos turėtojai. Wii Remote pultelio įdėkliukas yra pagaminta iš silikono(matote paveikslėlyje). Manau jo paskirtis daugmaž aiški – jis turėtų padėti žmonėms, kurie žaidimo metu netyčia numeta pultelį ant žemės, tai sušvelnintų pultelio kritimo padarinius, taip pat padeda geriau pultelį išlaikyti rankose. Taip atsitinka, kai žaidėjas pamiršta užsidėti dirželį, arba pultelį taip stipriai sviedžia iš rankų, kad net dirželis nepadeda.

Visgi kodėl tai siaubas kompanijoms, kurios gamina papildomus dalykėlius Wii žaidimų kompiuteriui? Todėl, kad jie gamino panašius produktus, kurie padėdavo pultelį geriau išlaikyti rankose, tačiau tuo pačiu būdavo spalvoti. Oficialaus dėklulio tikslas yra ne tik, kad pagerinta pultelio laikymąsi rankose, tačiau ir panaikinti jo aštresnius kampus. JAV buvo atvejų, kai nuo šito dalyko nukentėjo žaidėjai.

„Mes visada žiūrime visus galimus būdus patobulinti mūsų gaminius, kad jai būtų saugu ir smagu naudotis“, – sako Georgeas Harrisonas, Nintendo Amerika vyresnysis viceprezidentas marketingui ir ryšiams. „Daugelis elektronikos gamintojų rūpinasi panašiais apsaugančiais dangteliais, tai naudojama ir PDA, ir MP3 grotuvuose.“

Po Nintendo Wii pristatymo buvo pasiskųsta, kad dirželis yra per silpnas. Tada Nintendo reagavo labai gretai ir nemokamai pasiūlė storesnius dirželius. Taigi, visis ypač entuziastingi Wii turėtai gali pasiprašyti ir dėklo savo Wii Remote pulteliui, kuris leis geriau jį išlaikyti nemokamai. Tai, kaip ir su dirželiais, yra nemokama.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.