OCZ anonsuoja antros kartos Vendetta

Jau kartą OCZ rodytas CeBIT parodoje, antrosios kartos Vendetta pagaliau buvo anonsuotas oficialiai. Kitaip nei senasis variantas, naujasis pagrindinio procesoriaus aušintuvas pavadintas Vendetta 2 turės didesnį 120 mm ventiliatorių kuris turėtų suteikti didesnį oro srautą, tačiau tuo pačiu ir didesnį triukšmą.

Vendetta 2 turi tokios pačios V formos radiatorių bei tris „heatpipes“ vamzdelius, kurie tiesiogiai liečiasi su procesoriumi. Naujasis OCZ gaminys galės būti montuojamas ant AMD 754, 775, 939 bei AM2 ir Intel LGA775 lizdų. 120 mm dydžio ventiliatorius montuojamas ant radiatoriaus suksis nuo 800 iki 1500 aps. per sek. greičiu, sukurs nuo 65 iki 81 kubinių pėdų per minutę srautą bei 20 – 32 dBA triukšmą.

 

Šiam aušintuvui suteikiama 24 mėnesių garantija ir jis yra komplektuojamas su termopasta. Ankstesnės kartos Vendetta susilaukė tikrai gerų vertinimų, tačiau jo kaina buvo šiek tiek per didelė. Belieka tikėtis, kad šį, kitą mėnesį pasirodysiantį užsienyje, aušintuvą pamatysime ir Lietuvoje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.