OCZ įsigija entuziastų AK gamintoją Hypersonic

Norėdama palikti pėdą ne tik atminties modulių gamyboje „OCZ Technology Group“ įsigyja „Hypersonic“, didžiausią asmeninių kompiuterių gamintoją žaidėjams. Šis žingsnis įvels „OCZ“ į naują karą, kuriame kovoja tokios kompanijos, kaip „Dell“ priklausanti „Alienware“, bei „HP“ „Voodoo PC“. Sprendimas padaro „OCZ“ pirmąja atminties gamintoja nusipirkusią AK gamintoją ir panašu, turėsiančią savą vardą – „OCZ“.

“OCZ tikslas yra tiekti pačius našiausius produktus pirkėjams, tiek kalbant apie aukščiausios klasės komponentus, tiek apie naujus sprendimus. Mes esame patenkinti priimdami „Hypersonic PC“, kompaniją, kuri žinoma savo atsidavimu entuziastams, į savo glėbį,” sako „OCZ Technology Group“ vadovas Ryan Petersen.

„Hypersonic“ įsigijimas akcentuoja „OCZ“ norus didinti savo operatyviosios atminties modulių, bei maitinimo šaltinių pardavimų vietas. Be to, niekas nenuginčys, kad „OCZ“ dirba ne tik dėl savo pajamų šaltinių, jau minėtų kompiuterio dalių, tačiau tikisi nemažai uždirbti ir iš pačių „Hypersonic PC“ pardavimų.

„Hypersonic“ turi puikiai suderinusi savo idėjas kartu su agresyviu naujausių technologijų dislokavimu, todėl yra gavusi nemažai industrijos apdovanojimų ir entuziastų nišą yra užpildžiusi labiau, nei kitas itin galingų kompiuterių komplektuotojas. OCZ teigia, kad su šio įsigijimo tikslas yra siekis išlaikyti „Hypersonic“ pirmoje entuziastų kompiuterių vietoje, tuo pačiu didinant naujų technologijų skaičių, serviso kokybę, kokybės kontrolę bei pritaikymą užsakovo reikalavimams.

“Hypersonic vardas yra našumo sinonimas. Mūsų strategija visada buvo naujausių technologijų pritaikymas ir novatoriško dizaino pritaikymas suderintas su aukšto lygio klientų palaikymu. „OCZ“ įspūdingų technologijų atminties ir energijos šaltinių technologijose suderinimas su „Hypersonic“ bus tramplinas kompanijai į geriausią itin našių kompiuterių rinkos vietą,” – sako Fred Cohen, „Hypersonic“ prezidentas ir įkurėjas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.