Nauji AMD valdikliai skirti verslo rinkai

Buvo galima pagalvoti, kad „ATI Technologies“, „Advanced Micro Devices“ grafinių produktų ir lustų rinkinių grupė, niekada netroško būti svarbia aukštos klasės išvesties/įvesties valdiklių su novatoriškais sprendimais gamintoja. Visgi, naujasis „SB700“, kurio kūrimas prasidėjo labai senai turėtų „AMD“ išvesti į visai neblogas pozicijas sistemų su turtingu funkcionalumu rinkoje.

Naujasis „AMD SB700“ palaikys daugybę naujų sprendimų, kurie buvo ignoruoti ankstesniuose „AMD“ ir kitų tiekėjų lustų rinkiniuose. Pagrindinės „SB700“ įvesties/išvesties valdiklio savybės bus infraraudonųjų spindulių jungties palaikymas, „TPM“ (trust platform module) palaikymas, o taip pat ir „HyperFlash“ technologija. Infraraudonųjų spindulių palaikymas gali padėti naujoms „AMD“ platformoms, kaip ir kodinio pavadinimo „RS780“, tapti populiariu tarp multimedijos megėjų, o „TPM“ bei „HyperFlash“ (atitinka „Intel NAND“) turėtų padėti palenkti į savo pusę verslo sektoriaus klientus.

„AMD SB700“ palaikys 6 „Serial ATA-300“ jungtis su „RAID“ kietųjų diskų masyvų galimumu, išorine „Serial ATA“, „Parallel ATA“/“flash“ valdikliu, high-definition audio kontroleriu, 12 USB 2.0 ir 2 USB 1.1 išėjimus, „PCI“ sąsają ir t.t.

„AMD SB700“ gaminimą planuojama pradėti vėlai šiais metais, arba kitų metų pradžioje, o tai pasirodys kartu su integruotu „RS780“ lustu rinkiniu turinčiu integruotą „DirectX 10“ vaizdo posistemę.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.