Oficialiai pasirodė Nokia E66 bei E71 telefonai

Jau gan seniai internete netilo kalbos apie naujuosius E serijos atstovus – buvo galima rasti tiek oficialiai nepatvirtintų nuotraukų, tiek preliminarias specifikacijas bei kitos nutekėjusios informacijos. Vakar Nokia nutraukė spėliones ir laukimą pristatydama E66 bei E71 mobiliuosius.

E71 kaip jau galima suprasti iš skaičių pavadinime yra jaunesnysis E61 „brolis“ tobulesnis už savo pirmtaką tiek techniniais parametrais, tiek telefono išvaizda. Įrenginio konstrukcijoje vyraus nerūdijančio plieno sprendimas, o korpuso profilis bus kiek siauresnis, kas suteiks galimybę laikant aparatą vienoje rankoje džiaugtis visaverte QWERTY tipo klaviatūra. Telefonas gebės veikti keturių dažnių GSM tinkluose, palaikys GPRS/EDGE duomenų paketavimo standartus, HSDPA (3,6) technologiją bei vaizdo pokalbius. E71, kaip ir kiti E serijos atstovai yra orientuotas ir verslo klasę, tad kas be ko, įrenginys turi WiFi bei integruotą GPS imtuvą. QVGA (2,36“) raiškos ekranas, kitaip negu E61 modelyje, bus „landscape“ formos ir palaikys 320 x 240 raišką. Symbian S60 platforma paremtas telefonas turės ir ne verslo klasei orientuotas savybes, kaip kad 3,2 megapikselių fotokamera bei microSDHC tipo atminties kortelių lizdas, kurio pagalba padidinti vidinę 110 MB atmintį galėsime iki 8 GB. Visa tai tilps į 114 x 57 x 10 mm išmatavimus turintį korpusą na, o bendras aparato svoris sieks 126 gramus.

E71

E66 telefonas technine prasme bus visiškai identiškas E71 modeliui, tačiau turės išslenkančio tipo korpusą su daugeliui vartotojų labiau priimtinesne, tipine skaičių klaviatūra bei labiau „suplotą“ ekraną.

E66

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.