Oficialūs Radeon HD 4850 testai jau šiandien

AMD pateikė laišką, kuriame pranešama apie pasikeitimus. Dėl susiklosčiusių aplinkybių jau šiandieną daugelis portalų galės atskleisti ATI Radeon HD 4850 rodomą pajėgumą testuose.

AMD: „Štai ką mes planuojame daryti. Šiandien bus nuimtas draudimas, kuris neleido viešai publikuoti ATI Radeon HD 4850 demonstruojamos spartos. Šiandien bus leista apžvalgose pademonstruoti ATI Radeon HD 4850 rodomą spartą testuose, pačios ATI Radeon HD 4850 fotografijas, pakuočių fotografijas bei jose nurodomą informaciją. Taip pat leidžiama nurodyti informaciją apie ATI Radeon HD 4800 seriją, taipogi ir kainas.

Kitos informacijos apie Radeon HD 4850 vaizdo plokštę skelbi negalima iki birželio 25 dienos, taip pat ir informacijos apie ATI Radeon HD 4870 demonstruojamą spartą testuose.

Iš tiesų viskas nutiko dėl to, kad mūsų partneriai pradėjo pardavinėti produktus ankščiau ir kai kuriais atvejais kritikai gavo vaizdo plokštes ir publikuoja apžvalgas, nors produktų įsigyti praktiškai dar nėra galima. Mes nebegalime suvaldyti šios situacijos daugiau ir mus reikia suteikti žiniasklaidai galimybę pateikti informaciją.“

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.