Phillips ir Lite-On anonsavo PC Blu-Ray skaitytuvus už 200 JAV dolerių

Kol tarp Blu-Ray ir HD DVD grotuvų vyksta karas dėl kainų mažinimo ir išskirtinių filmų gavimo vienai iš formatų pusių, optiniai AK įrenginiai lieka nuošalyje ir turi vis dar didelę kainą. Ypač tai jaučiasi Blu-Ray pusėje, kur AK skirti Blu-Ray optiniai įrenginiai kainuoja labai daug, palyginus, pavyzdžiui, su HD DVD optiniais įrenginiais.

Tačiau Blu-Ray formato draugai pasakė: „Gana. Laikas daryti pokyčius“. Vieni iš jų yra Phillips ir Lite-On, kurie turi galimybę daryti tokius optinius įrenginius. Šie kartą sujungę jėgas pristato „PLDS DH-4O1S“ – ypač pigų Blu-Ray grotuvą. Su juo, deja, nieko negalima įrašyti ir žinoma peržiūrėti HD DVD diskų, tačiau leidžiama peržiūrėti CD, DVD ir Blu-Ray tipų diskų formate įrašytus duomenis (šiuo atveju tai daugiau tinka filmams). Visas šitas malonumas už 199 JAV dolerius. Tai bus pigiausia galimybė pasižiūrėti Blu-Ray filmus.

Visgi, įprasti grotuvai yra daug geriau daugumai pirkėjų, tačiau jei jūs mokėjote didelius pinigus už savo „hight-end“ AK, jūsų piniginei neteks verkšlenti, kad per daug išleista Blu-Ray optiniam įrenginiui.

Kada pasirodys grotuvai nėra aišku, tačiau norėtumėme priminti dar vieną dalyką – kai pasirodė pirmieji DVD grotuvai įdedami į AK, praėjo tikrai nemažai laiko, kol galėjome pasakyti, kad toks optinis įrenginys tekainuoja 200 JAV dolerių. Net neabejojame, kad kainos kris ir toliau, ir kainų karas tarp HD DVD ir Blu-Ray tęsis, taigi 2008 daug žadantys abiems formatams, aišku tai ypač gerai mums, pirkėjams.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.