Pirmieji Thermalright TRUE Copper testai

Thermalright Ultra-120 eXtreme aušintuvas jau ilgoką laiko tarpą yra laikomas gero aušintuvo etalonu dėl savo fenomenalaus efektyvumo. Žinodami, kiek daug gerbėjų šis aušintuvas jau turi visame pasaulyje, Thermalright išleido visiškai varinę Ultra-120 eXtreme versiją TRUE Copper.

Aušintuvas pasižymės ne tik milžinišku svoriu, kuris sieks 1890g be ventiliatoriaus, bet ir labai ribotu tiražu – pasak įvairių šaltinių nuo vieno iki 3 tūkstančių vienetų – tai pakels aušintuvo kainą bent iki 150 JAV dolerių.

Ir nors kalbos apie Thermalright TRUE Copper internete sklandė jau senokai, jo testai pasirodė tik vakar, tinklapyje ExpReview.


 

Pagrindiniu TRUE Copper priešininku buvo parinktas ne kas kitas, o jo aliumininis brolis Thermalright Ultra-120 eXtreme. Aušintuvams teko tvarkytis su iki 3,6 GHz ties 1,35 V įtampa paspartintu Core 2 Extreme QX9770 procesoriumi.

Ir nors Idle (procesorius be apkrovos) režime abu aušintuvai pasirodė vienodai (44 laipsniai), TRUE Copper parodė savo persvarą aušindamas jau pilnu pajėgumu veikiantį procesorių – 67 laipsniai lyginant su 71, kuriuos pademonstravo Ultra-120 eXtreme

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.