Pirmoji R680 Crossfire fotografija

Jau gana greitai AMD ruošiasi pristatyti "dvigalvį monstrą" – vaizdo plokštę su dviem RV670 vaizdo procesoriais. Nors dar neaišku, koks bus plokštės pavadinimas (Radeon HD 3870 X2 ar HD 3890), tačiau faktas yra tas, kad ši plokštė jau iš tiesų egzistuoja.

Legitreviews.com pateikė nuotrauką, kurioje užfiksuotos dvi tokios plokštės, veikiančios Crossfire režimu. Plokštės labai ilgos ir teturi po vieną jungtį Crossfire tilteliui, todėl atrodo, kad Crossfire režimu negalės veikti 4 tokios plokštės. Kaip teigia Legitreviews.com, vaizdo plokštės iš tiesų veikė ir testų kompiuteryje buvo įjungta AMD demonstracinė programa, o vėliau su šia AMD sistema buvo išbandyta Unreal Tournament 3. Deja, jokių konkrečių skaičių nėra, tačiau, pasak žaidimą išbandžiusio Legitreviews įkūrėjo Nathan‘o Kirsch‘o, žaidimo veikimo sparta buvo „įspūdinga“.

Vienas iš šios plokštės privalumų yra tas, kad norint turėti dviejų HD 3870 plokščių spartą nereikia įsigyti brangesnio AMD 790FX lustų rinkinio turinčios pagrindinės plokštės su 42 PCI-E linijų kiekiu. Plokštė turi pasirodyti pirmame kitų metų ketvirtyje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.