Pristatytas LG Venus mobilusis

LG vakar pristatė naująjį savo telefoną – "LG Venus", kuris gali pasigirti turintis LG pamėgtą įmantriai-blizgų, aptakias formas ir naujausias navigacijos, interneto bei duomenų perdavimo technologijas ir netgi 3 ekranus.

Telefono priekyje esantis viršutinis ekranas – tai standartinis telefono displėjus atliekantis standartines funkcijas. Na o apatinysis kiek įdomesnis – tai "touchscreen" tipo ekranas, turinits atsakomosios vibracijos funkciją, t.y. paspaudus tam tikrą ekrano vietą, pastaroji suvibruoja, taip informuodama mus kad paspaudimas įvyko sėkmingai. Tai kolkas antrasis telefonas pasaulyje palaikantis tokią technologiją. Taigi pridėjus ir pagrindinį ekraną (atlenkus telefoną), "LG Venus" iš viso turi net tris ekranus.

Kalbant apie technines chrakteristikas – telefonas palaiko microSD atmintiės korteles, kas suteikia mums galimybę vidinę atmintį padidinti maksimaliai – 8 GB. Telefonas gebės dirbti 800/1900 Mhz GSM tinkluose, turės Bluetooth 2.0 bevielio duomenų perdavimo technologijos modulį, bei integruotą GPS imtuvą. Mobiliajame telefone esantis audio rinkmenų grotuvas geba atkurti MP3, AAC bei WMA failus. Taip pat telefonas turi integruotą 2 megapikselių fotokamerą su filmavimo galimybe. Įamžintas gyvenimo akimirkas telefonas atvaziduos pagrindiniame 262 144 spavlų, TFT ekrane.

Telefonas bus prieinamas lapkričio mėnėsio pabaigoje, Didžiojoje Britanijoje, dviejų spalvų – rožinės ir juodos. Kaina ir pasirodymo data kitose šalyse kolkas nežinomi.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.