Radeon HD4870X2 pasirodys trečiajame ketvirtyje, kainuos mažiau nei GTX280

Daug gandų šiuo metu sklando internete apie HD48xx serijos plokštes, tačiau kaip bebūtų keista, daugelis jų pasitvirtina. Ir toliau mes kalbame apie tuos produktus, kurie šiais metais aiškinsis santykius vaizdo plokščių rinkoje. Manau nevienas girdėjo apie artėjantį AMD galiūną – Radeon HD4870X2. Nors oficialios informacijos nėra, sakoma, kad jo sulauksime jau rugpjūtį.

Kiti pranešimai tuo tarpu teigia, kad AMD gaminys bus žymiai pigesnes, nei dabar skelbiama Nvdidia GTX280 kaina. Na, iš tiesų tuo galima tikėti – tai jau tapo tradicija, kad Nvidia aukštos klasės gaminys kainuoja žymiai daugiau, nei aukštos klasės AMD gaminys. Spėjama, kaip mes rašėme ankščiau, kad GTX280 kaina turėtų būti apie 500 JAV dolerių. Žinoma, nei patvirtintos, nei spėjamos AMD produkto kainos nėra. Tačiau net neverta spėlioti – gali būt, kad HD4870X2 nebus spartesnis už GTX280, tai yra panašaus pajėgumo, o gal net mažesnės spartos, ir AMD teks kovoti kainomis, ką jie daro ilgą laiką.

Kita įdomus gandas tas, kad skirtumas bus žymiai didesnis tarp HD4870 ir HD4850, negu buvo praeitoje kartoje tarp HD3870 ir HD3850.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.