Samsung ruošia du naujus „touchscreen“ telefonus

Kaip teigia vienas Ukrainos gyventojas, apsilankęs išankstinio pristatymo parodoje, Samsung ruošia du naujus, lietimui jautrų ekraną turinčius produktus. Apie telefonus žinomas ribotas kiekis informacijos, laukiama išsamesnio oficialaus anonso.

Pirmasis modelis turėtų vadintis F490 ir tekstinės informacijos įvedimui nenaudos fizinės klaviatūros. Tai atliksime su virtualiu atitikmeniu, kuris bus vaizduojamas neįprastai ilgame 240×432 raiškos, lietimui jautriame ekrane. Taip pat mobiliajame bus 5 megapikselių fotokamera, 3G/HSDPA technologijų palaikymas.

Korėjos bendrovė, taip pat planuoja atnaujinti P520 gaminį, kuris geriau žinomas, kaip prabangusis Gorgio Armani telefonas. Atnaujintasis Armanio telefonas vadinsis P720 ir bus idealus variantas reikliems vartotojams, kadangi jame galėsime sutalpinti net dvi SIM korteles. Taip pat pirkėjai galės džiaugtis ne tik subtiliu ir šarmo turinčiu telefono dizainu, bet ir 3 megapikselių fotokamera, 2.6“ colių įstrižainės „touchscreen“ ekranu, bei duomenų perdavimų technologijomis, daugiausiai pritaikytomis Europos regionui.

Abiejų telefonų kainos ir pasirodymo datos nežinomos, tačiau manoma, kad tai įvyks artimiausiu metu, galbūt kitų metų pradžioje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.