SanDisk duodą į teismą kompanijas, kurios neva naudojo jos technologijas

Daugeliui gerai žinoma kompanija "SanDisk", kuri geriausiai žinoma kaip atminties lustų gamintoja, padavė į teismą keletą kompanijų, kurios neva nelegaliai naudojo "SanDisk" sukurtas technologijas. Į teismą paduodą virš 20 kompanijų, o į jas patenka tokie milžinai kaip "LG", "Kingston", |Acer" ir kt.

"SanDisk" kaltinimas aiškus – visi įrenginiai pagaminti apsivogusių kompanijų, kurie turi flash atmintį ir yra užprotestuoti kompanijos, nes pasak jų, juose nelegaliai naudojamos "SanDisk" patentuotos technologijos.

Visgi jei kaltę SanDisk pavyktų įrodyti, nusižengusioms kompanijoms galėtų būti skirta bauda arba net importo mažinimas į kitus kontinentus. Iš tiesų toks sprendimas nieko nestebintų, jau matėme kaip Europos Komisija nesiterliojo su "Microsoft", bei šiai už nesąžiningą konkuravimą skyrė milijoninę baudą.

Visos paduotos į teismą kompanijos nieko nekomentuoja, praneša BBC. Pasak kai kurių šaltinių, teismas turėtų įvykti artimiausiu metu, taigi naujienų turėtumėme sužinotai bent jau šiais metais. Kaip ši istorija pasibaigs parodys tik laikas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.