Sony tikslas: iki fiskalinių metų pabaigos išsiųsti pardavėjams 11mln. PS3 vienetų

Nepaisant prasto starto JAV ir Europoje, Sony su savuoju PlayStation 3 žaidimų kompiuterių žada padidinti pardavimus dvigubai iki fiskalinių metų pabaigos, jie baigsis 2008 kovą. Kompanija nori nei daug, nei mažai – išsiųsti pardavėjams 11 milijonų vienetų.

„Mes planuojame padaryti daug pakeitimų susijusių su konsole. Aš manau, kad mūsų šansai pasiekti tikslą yra neblogi.“, – teigė Kazuo Hirai, Sony Computer Entertainment vadovas.

Sony jau yra pagaminusi ir išsiuntusi pardavėjams 5,5 milijonus konsolių tarp 2006 lapkričio iki 2007 kovo, tačiau apytikriais duomenimis, tik 4,32 milijonus konsolių sugebėtą parduoti. Tai reiškia, kad nemažas kiekis konsolių dar yra neparduotas. Didžiausias PS3 priešas, jei taip galima pavadinti, yra jo kainą. Ji yra du kartus didesnė nei Wii ar pigiausias Xbox 360 variantas. Atrodo, kad padėtis nėra geriausia, tačiau Sony kol kas kažko drąstiško nežada imtis.

„Mes apie PS3 kainą galvojame kasdien. Tai yra labai svarbus faktorius…tačiau šiuo metu planuose nėra jokių kainos pasikeitimų.“, – pridūrė ponas Hirai.

Sony Computer Entertainment kainos politiką stebėjo daugelis šios srities ekspertų ir pastarieji tikėjosi pranešimo Tokyo Game Show 2007 parodoje apie tai, kad kainą bus mažinama, tačiau kaina liko tame pačiame lygyje. Sony deklaruoja tik tai, kad nori pasiekti 11 milijonų vienetų ribą, kurią nori išsiųsti pardavėjams.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.